Σασμός: Ποιος είναι ο άνδρας που θα έρθει στη ζωή της Στέλλας

 
Σασμός: Ποιος είναι ο άνδρας που θα έρθει στη ζωή της Στέλλας

Ενημερώθηκε: 03/12/23 - 20:38

Μετά τις απογοητεύσεις στο έρχεται μια καλή περίοδος για τη Στέλλα στο Σασμό.

Η αποκάλυψη ήρθε το Σάββατο 2/3 μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στον άντρα, που θα κλέψει την καρδιά της Στέλλας.

Ο άντρας αυτός λοιπόν δεν είναι κάποιος από το καστ, που μέχρι τώρα έχουμε δει, καθώς ένας νέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά του Alpha.

O άνδρας που θα έρθει στη ζωή της Στέλλας στο Σασμό

«Είναι ο επίλογος της σειράς, θα δούμε αν θα είναι. Θα τελειώσει αυτή η ιστορία, λογικά θα έρθει και ο Σασμός, που τόσο περιμένουμε. Πολύ αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή της Στέλλας, έρχονται νέες αφίξεις.

Το κορίτσι πέρασε δύσκολα στην ερωτική της ζωή, όπως όλοι αλλά τώρα θα έρθει ένας άντρας στη ζωή της, έρχεται ένας εισαγγελέας, πολύ αυστηρός τον οποίο τον μισεί. Πολύς καβγάς. Γνωρίζονται επεισοδιακά αυτός είναι ένας πολύ άνθρωπος της λογικής και η παρασύρεται από το συναίσθημα. Θα είναι πολύ τίμιος, αλλά πολύ killer.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα κάνει τον εισαγγελέα. Ξεκινήσαμε, κάναμε κάποια γυρίσματα και είναι πολύ ψαρωτικός. Δεν υπάρχει από την αρχή κάτι ερωτικό, στην αρχή έχουν πολλά νεύρα. Είναι σε κόντρα, μετά θα περάσει η ιστορία, θα έρθουν διάφορες υποθέσεις, που θα τους φέρουν ίσως πιο κοντά; Δεν ξέρω...ιδέες ρίχνω!», είπε η Ευγενία Σαμαρά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ