Σασμός- Spoiler: Η Στέλλα ανακαλύπτει την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ

  Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» με τα πράγματα να περιπλέκονται όλο και περισσότερο ανάμεσα στις ζωές των Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων.  Σύμφωνα με το περιοδικό «Tv- O’ Clock», η Στέλλα πρόκειται μάθει ότι είναι έγκυος ενώ θα ανακαλύψει την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.  Ωστόσο, η ίδια, αν και το αποκαλύπτει στους γονείς της, τους ζητάει να µην πουν ακόμη τίποτα σε κανέναν. Η Σοφία, όμως, ξέρει πως ο Αστέρης έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του µε άλλη γυναίκα και προσπα
Ενημερώθηκε: 02/10/21 - 19:52

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» με τα πράγματα να περιπλέκονται όλο και περισσότερο ανάμεσα στις ζωές των Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Στέλλα πρόκειται μάθει ότι είναι έγκυος ενώ θα ανακαλύψει την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Ωστόσο, η ίδια, αν και το αποκαλύπτει στους γονείς της, τους ζητάει να µην πουν ακόμη τίποτα σε κανέναν. Η Σοφία, όμως, ξέρει πως ο Αστέρης έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του µε άλλη γυναίκα και προσπαθεί να προστατεύσει την κόρη της. Από την άλλη, η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους πια κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους.

Τις επόμενες µέρες, όπως θα δούμε, η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη. Ο νεαρός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς συνειδητοποιεί πως πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και πως αυτό σημαίνει ότι ίσως χάσει για πάντα την Αργυρώ. Η Στέλλα, όμως, εξοργίζεται και ζητάει εξηγήσεις από τη µμητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Η ίδια, μάλιστα, δεν ξέρει ακόμη αν θα κρατήσει το παιδί, καθώς µέρα µε την ημέρα συνειδητοποιεί πως η σχέση της µε τον Αστέρη έχει τελειώσει οριστικά.

Εν τω μεταξύ, η σχέση της Αργυρώς µε τον νεαρό κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του και η κοπέλα τον πιέζει να µάθει τι έχει συμβεί. Έτσι, εκείνος βρίσκει το θάρρος και της λέει ότι η Στέλλα είναι έγκυος. Στο άκουσμα της είδησης, εκείνη σοκάρεται! Παράλληλα, η απόφαση της Στέλλας σχετικά µε την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβα. Θέλει να τερματίσει την κύηση και ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας µε τις ενοχές του. Κι ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αναστατωμένοι, ο Τάσος ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ είναι η ερωμένη του Αστέρη. Οι επόμενες µέρες είναι δύσκολες για όλους και ιδιαίτερα για τη Στέλλα, η οποία πρέπει να πάρει µία απόφαση. Η μυστηριώδης στάση της, όμως, ξεδιαλύνεται όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Η Σοφία φτάνει σε αδιέξοδο, καθώς δεν περίμενε τέτοια απόφαση και εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη µε την ασθενή της.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να µμιλήσει στον Μαθιό γι’ αυτούς. Η κοπέλα είναι αναστατωμένη και επικοινωνεί µε τη Σοφία προκειμένου να κλείσουν ένα ραντεβού. Από την άλλη, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομα της στην ατζέντα της µμητέρας της. Σοκαρισμένη ανακαλύπτει πως η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του πρώην αρραβωνιαστικού της είναι η Αργυρώ. Όπως θα δούμε, όμως, δεν θα κάτσει µε τα χέρια σταυρωμένα. Πηγαίνει να συναντήσει την Αργυρώ απαιτώντας εξηγήσεις. Η κοπέλα, όμως, προσπαθεί να την παραπλανήσει και να της βγάλει από το µυαλό πως εκείνη µμπήκε ανάμεσά τους και εξαιτίας της τη χώρισε ο Αστέρης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ