Σασμός-Spoiler: Ο Άγγελος και η Στέλλα ερωτεύονται!

 
    ΣΑΣΜΟΣΣΑΣΜΟΣ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΣΑΣΜΟΣ SPOILERΣΑΣΜΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣΣΑΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣΣΑΣΜΟΣ ΣΕΜΙΝΑΣΑΣΜΟΣ ΣΤΕΛΛΑΣΑΣΜΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ενημερώθηκε: 28/11/21 - 20:09

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», που έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος και η Στέλλα συναντιούνται τυχαία και ερωτεύονται, ενώ την ίδια στιγμή ο Πετρής κάνει πρόταση γάμου στη Σεµίνα προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Ο Άγγελος και η Στέλλα ερωτεύονται

O Άγγελος είναι αποφασισμένος να βρει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί για όσα συνέβησαν στο παρελθόν και οδήγησαν τη μητέρα του στην απόφαση να αυτοκτονήσει. Ακόμη, θέλει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του αλλά και γιατί κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για εκείνον. Ωστόσο, υποψιασμένος πως η Καλλιόπη δεν προτίθεται να τον βοηθήσει αλλά και πως εμπλέκεται µε κάποιον τρόπο σε αυτή την ιστορία, της λέει ψέματα ότι σύντομα θα συναντηθεί µε κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του. Και μπορεί η ζωή του Άγγελου να είναι γεμάτη από αγωνία για όσα θέλει να βρει και το μυαλό του να βρίσκεται µόνο στο να ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του, ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, ο γιατρός θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα. Μια τυχαία γνωριμία µε μια γοητευτική γυναίκα ενθουσιάζει τον Άγγελο, µόνο που δεν ξέρει ότι εκείνη είναι η πρώην του Αστέρη, η Στέλλα. Ένα τρακάρισµα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος µε τη Στέλλα. Ωστόσο, στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική μιας και οι δυο τους τσακώνονται και αποχωρίζονται έχοντας ανταλλάξει βαριές κουβέντες. Η μοίρα, όμως, παίζει περίεργα παιχνίδια και λίγη ώρα μετά μια δεύτερη τυχαία συνάντηση θα αλλάξει τα συναισθήματά τους. Ο Άγγελος γοητεύεται από τη Στέλλα και προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της. Αποφασίζει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για εκείνη και να τη διεκδικήσει. Και η Στέλλα, όμως, όπως θα δούμε, σιγά σιγά θα ρίξει τις άμυνές της και θα παραδοθεί στην πολιορκία του γιατρού.

Ο Πετρής κάνει πρόταση γάμου στη Σεµίνα

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ένα άλλο ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα. Αναφερόμαστε στον Πετρή και στη Σεµίνα. Ο νεαρός ετοιμάζει µία έκπληξη, που θα βάλει τέλος στα προβλήµατα της Σεµίνας µε τον Διονύση. Της κάνει πρόταση γάμου ζητώντας της να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους µαζί. Έτσι, η Σεμίνα θα καταφέρει να φύγει από το ξενοδοχείο και να γλιτώσει από τους εκβιασµούς του Διονύση, ενώ μαζί µε τον Πετρή θα ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους. Ωστόσο, όσο οι δυο τους κάνουν όνειρα για μια κοινή ζωή, η Θοδώρα προσπαθεί να αποδεχθεί τη σχέση τους. Γρήγορα, όμως, μαθαίνει για την πρόταση και οι αντιδράσεις της είναι απρόβλεπτες. Είναι αποφασισμένη να τους εκδικηθεί και για να το καταφέρει δεν θα διστάσει να συµµαχήσει µε τον Διονύση, που θέλει κι αυτός να τους πολεμήσει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αργυρώ θα προβεί σε µία σοκαριστική ανακάλυψη. Η κοπέλα βρίσκει κατά λάθος στο ξενοδοχείο µία βαλίτσα. Όταν την ανοίγει, ανακαλύπτει πως μέσα έχει αρχαία και σοκάρεται. Μιλάει, όμως, στον λάθος άνθρωπο. Και αυτός είναι ο Διονύσης. Εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά, αλλά η Αργυρώ έχει ήδη αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει στο ξενοδοχείο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ