Σασμός-Spoiler: Ο Αστέρης βγαίνει από τη φυλακή και έρχεται αντιμέτωπος με τον Άγγελο

 
Σασμός-Spoiler: Ο Αστέρης βγαίνει από τη φυλακή και έρχεται αντιμέτωπος με τον Άγγελο

Ενημερώθηκε: 16/04/22 - 19:14

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός»

Η απόφαση του δικαστηρίου σκάει σαν “βόμβα” σε όλους. Σύμφωνα με spoilers, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αστέρης αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο χωριό και στην οικογένειά του. Αυτή η εξέλιξη προκαλεί σοκ στην Αργυρώ, ενώ στη συνέχεια ο Αστέρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Άγγελο.

Ο Αστέρης επιστρέφει στο χωριό μετά την αποφυλάκισή του

H εμφάνιση της Σεμίνας στη δικαστική αίθουσα προκαλεί μεγάλη αναστάτωση τους παρευρισκόμενους. Η κατάθεσή της δίνει φως σε σκοτεινά σημεία της υπόθεσης του θανάτου του Πετρή. Όλοι μένουν εμβρόντητοι, καθώς αποκαλύπτεται πως ο θάνατος του Βρουλάκη προήλθε από ατύχημα. Η οικογένεια του Αστέρη καθώς, επίσης και η Στέλλα αρχίζουν να έχουν ξανά ελπίδες πως θα καταφέρει να μην καταδικαστεί, παρά τη δική του κατάθεση.

Μετά τα όσα ακούστηκαν από τη Σεμίνα, η Μαρίνα πρόκειται να επέμβει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους, ενώ η Αργυρώ από την άλλη, τρέμει μήπως ο μεγαλύτερός της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα και ο Αστέρης βγει από τη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια, θα βγει η απόφαση των δικαστών που για ακόμη μία φορά θα ανατρέψει τη ζωή όλων. Όσο Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες περιχαρακώνονται στα στρατόπεδά τους, στη μέση ο Αστέρης καλείται να αντιμετωπίσει το καινούριο παιχνίδι που του παίζει η ζωή.

Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια βγαίνει από τη φυλακή και επιστρέφει στο χωριό του. Ωστόσο, όλα έχουν αλλάξει και πολύ περισσότερο ο ίδιος. Προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά στην καθημερινότητά του αλλά η απουσία της Αργυρώς και το γεγονός πως έχει φτιάξει πια τη ζωή της με κάποιον άλλον τον πληγώνει ανεπανόρθωτα.

Την ίδια στιγμή, η τελευταία μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό και να επιστρέψει στον Σταύρο και το παιδί της. Πράγματι, μαζί με τη Μαρίνα, αποχαιρετούν και πάλι τη γιαγιά και τον Άγγελο και φεύγουν άμεσα καθώς η Αργυρώ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συναντήσει τον Αστέρη. Στα Γιάννενα τις περιμένουν ο Σταύρος με τη Δέσποινα. Οι μέρες περνούν, και η Αργυρώ στα Γιάννενα, έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη.

Συνέχεια σκέφτεται όσα διαδραματίστηκαν στη δίκη αλλά και το γεγονός πως ο Αστέρης είναι ελεύθερος. Από την άλλη, ο νεαρός Σταματάκης, θέλει να αφήσει όλα τα άσχημα που συνέβησαν στο παρελθόν και να προσπαθήσει να βάλει σε νέες βάσεις τη ζωή του. Μάλιστα, όπως θα δούμε, ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Πετρή αλλά και έπειτα από τον πόλεμο που άνοιξε ο γιατρός στην οικογένεια Σταματάκη και τους πήρε τη μισή περιουσία. Πολύ γρήγορα όμως, ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Άγγελου, ο οποίος κρατά σκληρή στάση απέναντί του...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ