Σασμός spoiler: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει γιο με την Αργυρώ

 
Σασμός spoiler: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει γιο με την Αργυρώ

Ενημερώθηκε: 21/04/22 - 16:17

Σασμός: Αν και η σειρά έχει διακοπεί για τις μέρες του Πάσχα έχουμε το πιο δυνατό spoiler για τον Αστέρη και την Αργυρώ!

Espresso

Σύμφωνα με την ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει παιδί με την Αργυρώ, τον μικρό Πετρή, και ότι αυτός μπορεί να σώσει την υγεία του, καθώς είναι ο μόνος συμβατός δότης για μεταμόσχευση! Έτσι πληροφορείται, λοιπόν, ότι έχει γιο και κάνει τον περίφημο… σασμό με την Αργυρούλα!

Μπορεί οι σεναριογράφοι να μην έχουν αφήσει να φανεί πώς η Αργυρώ έχει γίνει μαμά, αλλά δεν είναι λίγες οι σκηνές που το έχουν αφήσει να εννοηθεί. Αν κανείς παρατηρήσει την Αργυρώ, όταν μιλά στο τηλέφωνο με τον Σταύρο πάντα ρωτάει «τι κάνετε;», ενώ πολλές φορές η ίδια λέει «μου λείπετε». Σεναριακά, η δίκη του Αστέρη πήγε τους τηλεθεατές ενάμιση χρόνο μετά.

Η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα μετά την αθώωση του μεγάλου της έρωτα και οι τηλεθεατές θα τη δούνε σε μια πολύ συγκινητική σκηνή με τον μικρό Πετρή, που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Αστέρη. Πιθανολογείται ότι το κοινό της σειράς θα δει σε flashback τον γάμο της με τον Σταύρο, τη γέννηση του αγοριού αλλά και τη βάφτισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος για τον «Σασμό» θα ανοίξει σιγά σιγά, προς το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς, αλλά θα είναι δύσκολος.

Η Αργυρώ θα διαπιστώσει ότι ο μικρός της γιος έχει προβλήματα υγείας. Εχοντας ήδη γυρίσει μαζί με τον Σταύρο αλλά και τη Μαρίνα στα Γιάννενα, αρχίζει να ψάχνει το θέμα με την υγεία του μικρού. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι καλά, διότι το παιδί πάσχει από κάτι σοβαρό. Η αγωνία όλων για να το σώσουν μεγαλώνει.

Ολα αυτά τα προβλήματα, φυσικά, τα πάρε δώσε με τα νοσοκομεία και ο αγώνας που κάνουν στα Γιάννενα, τα γνωρίζει ο Αντώνης, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίνας, της συμπαραστέκεται και επικοινωνεί συνέχεια μαζί της. Φυσικά, ο Αντώνης ξέρει ότι ο μικρός Πετρής είναι γιος του Αστέρη.

Μέσα σε αυτόν τον αγώνα για να σώσουν το παιδί από βέβαιο θάνατο οι γιατροί μιλούν για μεταμόσχευση. Ότι ο μικρός μπορεί να σωθεί, αρκεί να βρεθεί κάποιος δότης. Χωρίς καμία σκέψη η Αργυρώ και η Μαρίνα τρέχουν πρώτες να κάνουν τις σχετικές εξετάσεις, όμως τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά.

Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη απελπισμένη κι εκείνος, από τη δική του πλευρά, κάνει το σωστό. Το παιδί έχει πατέρα κι αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει. Έτσι ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει γιο και τον σώζει!