Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πετρής είναι δικό του παιδί!

 
Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στα νέα επεισόδια της σειράς, «Σασμός»

Ενημερώθηκε: 24/03/23 - 22:05

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στα νέα επεισόδια της σειράς, «Σασμός».

Ο Αστέρης πρόκειται να μάθει σύντομα την αλήθεια αλλά όχι από την Αργυρώ. Εκείνος που θα του πει πως ο Πετρής είναι δικό του παιδί είναι ο Σταύρος. Όλα αρχίζουν όταν ο Σταύρος αρχίζει να αναρρώνει και επανέρχεται σιγά σιγά η μνήμη του. Τότε ξεκινάει να διεκδικεί ακόμη περισσότερο χρόνο με τον Πετρή αλλά τον ενοχλεί που η Αργυρώ είναι πια μαζί με τον Αστέρη.

Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον και βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην επιλογή του να φύγουν για πάντα από την Κρήτη προκειμένου να είναι μαζί και ασφαλείς χωρίς να κρύβονται. Αυτά όμως τα σχέδια μαθαίνει και ο Σταύρος ο οποίος εξοργίζεται και για ακόμη μία φορά θα προβεί σε σπασμωδικές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον όλων.

Προκειμένου να χωρίσει την Αργυρώ από τον Αστέρη και να εμποδίσει τη φυγή τους, αποκαλύπτει στον νεαρό όλη την αλήθεια. Ο Αστέρης μένει εμβρόντητος. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αργυρώ του λέει τόσο καιρό ένα τόσο μεγάλο ψέμα και πως τον άφησε να μένει μακριά από τον γιο του. Ωστόσο, δεν θέλει να κάνει κάτι που θα το μετανιώσει και αποφασίζει να σκεφτεί καλά τις κινήσεις του πριν αποφασίσει με ποιον τρόπο θα διεκδικήσει το παιδί, αν θα το αποκαλύψει στην Καλλιόπη και κυρίως αν θα μπορέσει να συγχωρέσει την Αργυρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ