Σοκ με την όμορφη Ειρήνη Κολιδά: Θύμα της «κατάρας» του Open

Σοκ με την όμορφη Ειρήνη Κολιδά: Θύμα της «κατάρας» του Open
Ενημερώθηκε: 18/04/19 - 18:06

Open: Ως «κατάρα» χαρακτηρίζουν στα δημοσιογραφικά γραφεία αυτό που συμβαίνει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και ειδικά στην μεσημεριανή ζώνη. Την «κατάρα» αυτή δεν κατάφερε να «σπάσει» ούτε η εντυπωσιακή Ειρήνη Κολιδά!

Και όταν μιλάμε για «κατάρα» μην πάει το μυαλό σας σε κάποιο είδος μαγείας. Αλλά όπως και να το περιγράψει κανείς ακόμα και... βουντού να είχαν κάνει στο Open και ειδικότερα στην μεσημεριανή του ζώνη, τα νέα ιδιαίτερα απογοητευτικά νούμερα στο κανάλι, εξηγούνται μόνο με όρους «μεταφυσικής»!

Καλό είναι εκεί στο Open, να φωνάξουν κάποιον ιερέα να κάνει ευχέλαιο, μήπως και καταφέρουν να... μην «κάψουν» μια ακόμα παρουσιάστρια! Όπως κινδυνεύουν να κάνουν τώρα ΚΑΙ με την Ειρήνη Κολιδά. Όπως έγινε εξάλλου και με την περίπτωση της Έλενας Τσαβαλιά, που αποχώρησε άρον άρον, μετά τα επίσης τραγικά ποσοστά τηλεθέασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA

 

Γιατί όσο και να προσπαθεί η άπειρη αλλά συμπαθής (ιδιαίτερα στο ανδρικό κοινό) παρουσιάστρια, εάν δεν ενισχυθεί η εκπομπή «Μεσημεριάτικα» πολύ σύντομα θα έχουμε ένα ακόμα πρόωρο φινάλε... Όχι μόνο της συγκεκριμένης παραγωγής. αλλά και της καριέρας της Κολιδά ως... παρουσιάστρια.

Γιατί ποιος θα εμπιστευτεί στη συνέχεια, μια παρουσιάστρια η εκπομπή της οποίας σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 1,8%. Ναι καλά διαβάσατε, τόσο σημείωσε η εκπομπή «Μεσημεριάτικα», ένα απογοητευτικό νούμερο ακόμα και για τα δεδομένα... περιφερειακού σταθμού.

Πάντως, για τους λάτρεις των στατιστικών η προκάτοχος της Έλενα Τσαβαλιά,  αποχώρησε από το κανάλι μετά το επίσης απογοητευτικό, αλλά πολύ ελαφρώς καλύτερο... 1,9%!

Μήπως, όμως αυτή θα πρέπει να είναι αφορμή για τους ιθύνοντες του σταθμού να ψαχτούν περισσότερο και να μελετήσουν για ποιο λόγο το κανάλι... δε λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Οι πρόσφατες απομακρύνσεις μεγαλοστελεχών στο «Έθνος» από τον οργισμένο Σαββίδη, ίσως να είναι και για αυτούς ένα επιπλέον κίνητρο...