Survivor spoiler: Αναμένεται σύρραξη! Κάποιος να τους μαζέψει…

Survivor spoiler: Αναμένεται σύρραξη! Κάποιος να τους μαζέψει…
Ενημερώθηκε: 04/03/21 - 16:16

Survivor spoiler: Άγριες καταστάσεις παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο reality επιβίωσης, καθώς στη μπλε ομάδα έχει ξεσπάσει πόλεμος!

Η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή είναι παρελθόν αφού τόσο ο Πάνος Καλίδης, όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη άλλαξαν στρατόπεδα. Ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να κατανοήσει την απόφαση του Τζέιμς να τον χρησιμοποιήσει, δίνοντάς τον υποψήφιο για να πετάξει εκτός παιχνιδιού έναν εκ των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη. Πλέον ο Καλίδης βρίσκεται στη νέα υποομάδα που σχηματίστηκε με τους νέους παίκτες και την Ελευθερία Ελευθερίου. 

Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται σε όσα συνέβησαν με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η παίκτρια της μπλε ομάδας όχι μόνο αποχώρησε από την υποομάδα που άνηκε από τις αρχές του παιχνιδιού, αλλά επιτέθηκε στον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη κατηγορώντας τους ότι είπαν πράγματα για τον Σάκη τα οποία τους είχε εκμυστηρευτεί. Επίσης για τον ίδιο λόγο κατηγορεί τη Μαριαλένα και ο Τζέιμς. Το αποκορύφωμα της κόντρας ήρθε όταν ο Σάκης Κατσούλης προκειμένου να υπερασπιστεί τη Μαριαλένα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Τζέιμς Καφετζή φωνάζοντας «Όταν θα πιάνεις το όνομά μου στο στόμα σου θα είμαι μπροστά». Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Καφετζής, όσο και ο Μπαρτζης αιφνιδιάστηκαν με την επίθεση, την ώρα που η Μαριαλένα κλαίγοντας φώναζε σε Τζέιμς και Νίκος «Ντροπή σας». Με λίγα λόγια στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε σκληρό reality. 

Αυτός φυσικά που ευθύνεται για όλα είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος με τις ερωτήσεις του πριν το αγώνισμα επάθλου άναψε «φωτιές». Πιο συγκεκριμένα ο παραγωγός του Survivor 2021 ζήτησε  τόσο τη Μαριαλένα όσο και τον Σάκη λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ρωτήσει τους δυο παίκτες αν θα τα ξαναβρούν, με την Μαριαλένα να είναι αρνητική, αλλά τον Κατσούλη να είναι ανοιχτός σε μια ενδεχόμενη επανασύνδεση. Μάλιστα αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η τοποθέτηση του Σάκη κατά την οποία τόνισε ότι μπήκε στο παιχνίδι για να βοηθήσει την Μαριαλένα.

Τα αίματα στη μπλε ομάδα έχουν ανάψει τόσο, που στο συμβούλιο του νησιού και πριν την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη ο Σάκης έδινε εντολές τόσο στον Νίκο Μπάρτζη, όσο και στον Τζέιμς Καφετζή να μην μιλάνε την ώρα που είχε τον λόγο η Μαριαλένα. Επίσης αυτό που έκανε εντύπωση στο χθεσινό επεισόδιο ήταν η αφωνία της λαλίστατης, Άννας Μαρίας Βέλλη. Αν και ειπώθηκαν πολλά για την παρέα της η παίκτρια δεν πήρε το μέρος των φίλων της αποφασίζοντας να παραμείνει σιωπηλή.

Το δεδομένο είναι πως η μπλε ομάδα του Survivor έχει  χίλια κομμάτια την ώρα που υπάρχει και ο Αλέξης Παππάς με τον οποίο κανένας δεν ασχολήθηκε χθες, αλλά παραμένει ένας εκ των ρυθμιστών, καθώς ο κόσμος επιλέγει να τον κρατήσει στο παιχνίδι μετά από διαδοχικές υποψηφιότητες. Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι η κατάσταση θα αγριέψει κι άλλο, καθώς φτάνει η ώρα Τζέιμς και Μπάρτζης να ψηφιστούν και να βγουν στον τάκο. Ο «πρίγκιπας» έχει δείξει ότι έχει συνεχώς στρατηγικές στο μυαλό του σίγουρα θα βάλει στόχο τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος είναι και ο μεγάλος του αντίπαλος αυτή τη στιγμή. Μήπως άραγε σχηματιστεί μια «ετερόκλητη» συμμαχία προκειμένου να φύγουν οι νέοι παίκτες από το Survivor 2021; Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν διαρροές (spoiler) με έντονο παρασκήνιο.