Τέλος η Νίκη Λυμπεράκη από το OPEN

Τέλος η Νίκη Λυμπεράκη από το OPEN
Ενημερώθηκε: 17/05/21 - 12:34

Τους τελευταίους μήνες της στο OPEN διανύει η Νίκη Λυμπεράκη με το συμβόλαιό της να λήγει τον Ιούλιο.

Τελικά το χάσμα ανάμεσα σε αυτήν και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο δεν γεφυρώθηκε ποτέ παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή φάνηκε ότι κάπως καλυτέρευσε η κατάσταση μεταξύ τους. Στην πραγματικότητα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ απλά ανέχονταν ο ένας τον άλλον χωρίς τόσες γκρίνιες και αλληλομαχαιρώματα όπως συνέβη στην αρχή της συνεργασίας τους πέρσι τέτοιον καιρό και ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Όπως αναφέρει το Tinasmess η Νίκυ Λυμπεράκη όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει την Παιανία λίγο πρις τις καλοκαιρινές της διακοπές. Οσο για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της, αυτό θα είναι στην ΕΡΤ καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα. Αλλωστε, δεν υπάρχουν και πολλά κανάλια ελεύθερα.

Οσο για το OPEN, η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος τα έχει βρει σκούρα με την αντικαταστάτριά της. Αν και προσέγγισε την Εύα Αντωνοπούλου με την οποία γνωρίζονται αρκετά χρόνια, καθώς το συμβόλαιο της ανκοργουμαν του μεσημεριανού δελτίου του ΣΚΑΪ λήγει, τελικά εκείνη προτίμησε να μείνει στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Μάλιστα, η τελευταία όχι μόνο παραμένει αλλά κατάφερε να χρησιμποιήσει και την πρόταση αυτή προς όφελός της για να διεκδικήσει και περισσότερα χρήματα στην ανανέωση με τον ΣΚΑΪ και γιατί όχι από τη στιγμή που το μεσημεριανό δελτίο που παρουσιάζει σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά και αποδεικνύεται άκρως επιτυχημένο.

Ετσι, η θέση του κεντρικού δελτίου του OPEN για την μετά – Λυμπεράκη εποχή παραμένει ανοικτή και πολλοί είναι αυτοί που δεν αποκλείουν η αντικατάσταση να γίνει με κάποιο πρόσωπο εκ των έσω είτε με την Λίνα Δρούγκα είτε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, πρόσωπα εμπιστοσύνης και με καλή σχέση τόσο με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο όσο και με την ιδιοκτησία του σταθμού.