Ο Τράμπ... εξερευνητής! «Ανακάλυψε» νέα χώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Τράμπ... εξερευνητής! «Ανακάλυψε» νέα χώρα!

Ενημερώθηκε: 21/09/17 - 11:20

Τον Ντόναλντ Τραμπ τον είχαμε συνηθίσει να χτίζει τεράστιους ουρανοξύστες και να κατέχει απίστευτες εκτάσεις γης. Έγινε ζάμπλουτος, έγραψε βιβλίο και έκανε και εκπομπή στην τηλεόραση. Πλέον είναι και Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά αποφάσισε να γίνει και… εξερευνητής!

ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος των φαίνεται πως ανακάλυψε μια νέα χώρα στην Αφρική ονόματι… Νάμπια όπως αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στον ΟΗΕ παρουσία και αρκετών αρχηγών αφρικανικών κρατών.

κρατών

Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί το νέο ολίσθημα του προέδρου Τραμπ, όταν κατά την διάρκεια της ομιλίας του, και ενώ εξήρε την πρόοδο ορισμένων της ηπείρου, μίλησε για την πρόοδο του συστήματος υγείας της... «Νάμπια». Μιας χώρας που υπάρχει τόσο όσο και το… Κάμελοτ!

Στο επίσημο προσχέδιο της ομιλίας του προέδρου Τραμπ που δημοσιοποιήθηκε από τον Λευκό Οίκο, υπήρχε επίσημη αναφορά στην Ναμίμπια, της οποίας ο πρόεδρος ήταν παρών στον ΟΗΕ.

«Δεν μπορούμε να έχουμε ευημερία αν δεν είμαστε υγιείς... Στην Γουινέα και την Νιγηρία, αντιμετωπίσατε ένα τρομακτικό ξέσπασμα του ιού Έμπολα. Το σύστημα υγείας της Ναμίμπια είναι ολοένα και πιο αυτοδύναμο», ανέφερε επί λέξει το προσχέδιο, ενώ στο βίντεο, ο Τραμπ ακούγεται να την αναφέρει ως «Νάμπια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαλλιστικούς πυραύλους θέλει να αποκτήσει ο Ερντογάν

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν απολογήθηκε στον Ερντογάν

Σεισμός Μεξικό: Αγώνας με τον χρόνο για να σωθούν παιδιά παγιδευμένα στα συντρίμμια του σχολείου τους - Στους 230 νεκρούς ο νεότερος απολογισμός