ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν μέχρι και τα παιδιά!-Απίστευτη ιστορία στην Κρήτη

 
ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν μέχρι και τα παιδιά!-Απίστευτη ιστορία στην Κρήτη

Ενημερώθηκε: 05/10/17 - 09:07

Κάποτε οι μελλοντικοί τότε υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωναν μαζί με τους πολίτες για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ. Η ακύρωση του φόρου ακινήτων βρισκόταν στην βασική προεκλογική ατζέντα του κόμματος. Όλα αυτά όμως πέρασαν πλέον και το υπουργείο Οικονομικών στέλνει μέχρι και σε ανήλικους να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ.

έσοδα

12χρονο κορίτσι

Ο στόχος για πνίγει το υπουργείο Οικονομικών λίγο πριν την Τρίτη αξιολόγηση και αναζητεί ακόμα και το τελευταίο ευρώ που θα μπορούσε να συλλεχθεί από τον ΕΝΦΙΑ. Μια τέτοια ιστορία βρέθηκε και στην Κρήτη, όπου ένα από το Ηράκλειο «πιάστηκε» στην τσιμπίδα της εφορίας και κλήθηκε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ για ένα αγροτεμάχιο που της είχε γράψει ο παππούς της!

ανήλικη

ΑΦΜ

γονείς

Όπως αποκαλύπτει το Ράδιο Κρήτη στο μικρό παιδί ήρθε ειδοποίηση πως πρέπει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ ύψους 3.84 ευρώ για το μικρό αγροτεμάχιο. Η συγκεκριμένη έκταση δόθηκε στην όταν ήταν 6 μηνών και καλείται για πρώτη φορά να πληρώσει ΕΝΦΙΑ. Αυτό που δημιουργεί εντυπώσεις πάντως είναι το γεγονός πως το παιδί δεν είχε , και απέκτησε ξαφνικά φέτος, χωρίς να έχουν κάνει καμία διαδικασία οι της!

Το μυστήριο παραμένει, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πως εκδόθηκε στην 12χρονη ΑΦΜ, ενώ και ο πρόεδρος των φοροτεχνικών Παύλος Μπαριτάκης μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και τόνισε πως ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου εκδίδεται μόνο μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η μικρή από το Ηρακλείο θα είναι η νεαρότερη που θα καταθέσει φέτος τον οβολό της στα κρατικά ταμεία.