Αποκαλυπτικός Σαρκοζί σε Παυλόπουλο: Εξ'αρχής ήμουν αντίθετος στο Grexit

 
Συνάντηση του πρώην Προέδρου της Γαλλίας και του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο (ΦΩΤΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ενημερώθηκε: 23/10/17 - 16:47

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχε συνάντηση και πρόγευμα εργασίας με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε εμπεριστατωμένη συζήτηση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν, ώστε για να γίνει η Ευρώπη πιο ισχυρή και συνεκτική.Στον απόηχο των συζητήσεων, μάλιστα, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας έκανε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, όταν ήταν εν ενεργεία πρόεδρος και βρίσκονταν στο προσκήνιο η Ελλάδα και η οικονομική κρίση.

Έτσι ο κ. Σαρκοζί διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως, όταν στην αρχή της ελληνικής κρίσης είχε τεθεί θέμα Grexit, ο ίδιος ήταν σαφώς αντίθετος, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε διάλυση της Ευρώπης.

"
"
"

Στην Αθήνα με την Κάρλα Μπρούνι  

Ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι βρίσκονται στην Αθήνα με αφορμή τις δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Πάλλάς και στις οποίες θα δούμε την σύζυγο του πρώην Προέδρου της Γαλλίας να ερμηνεύει.

 παγκόσμιας περιοδεία

Η Αθήνα θα σημάνει την έναρξη τηςς της, μια επιλογή που δεν είναι καθόλου τυχαία γιατί η ίδια είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού και αποφάσισε να κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς της με το «French Touch», στην Ελλάδα. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί στην Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία αλλά και Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τη Νότια Αμερική .

Μάλιστα το πρωί, όσοι διέρχονταν από το κέντρο της Αθήνας είδαν με έκπληξη τον Νικολά Σαρκοζί, να κάνει τζόγκινγκ γύρω από την Βουλή, στα πλαίσια της γυμναστικής του

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, βρίσκεται στην Ελλάδα, συνοδεύοντας τη σύζυγό του. Ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα γυμναστικής του, ο Νικολά Σαρκοζί, έκανε και στην Αθήνα το πρωινό του τζόκινγκ, κάνοντας πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω του.

Ελληνικό Κοινοβούλιο

Φορώντας σορτσάκι, μαύρο t-shirt και αθλητικά παπούτσια και συνοδευόμενος από την προσωπική του ασφάλεια, ο πρώην πρόεδρος, ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετάνια όπου διαμένει και έτρεξε στο κέντρο της Αθήνας, περνώντας μεταξύ άλλων από την πλατεία Συντάγματος και έξω από το .

"