Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (30/10) το αγώνισμα ασυλίας

 
Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (30/10) το αγώνισμα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 30/10/17 - 12:04

Nomads: Το αγώνισμα ασυλίας θα δούμε σήμερα το βράδυ στο Reality επιβίωσης.

Παλαουάν

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ένα συγκλονιστικό αγώνα Επικράτειας με τις ομάδες να μάχονται με τις νέες τους συνθέσεις για το κλειδί της βίλας. Στο απαιτητικό αγώνισμα νικητές ήταν οι Νομάδες της Φωτιάς οι οποίοι μετά από μια δύσκολη εβδομάδα στην παραλία με την πείνα και τις καιρικές συνθήκες του πήγαν ξανά στη βίλα με τις ανέσεις.

Νομάδες της Φωτιάς

Μάνος Πίντζης

Γιώργο Μαυρίδη

Αυτό που στιγμάτισε όμως το χθεσινό επεισόδιο ήταν η έκπληξη που επεφύλασσε η παραγωγή στις δυο ομάδες, αφού οι αναγκάστηκαν να στείλουν έναν παίκτης στους αντιπάλους. Μετά την ψηφοφορία αποφασίστηκε αυτός που θα φύγει από τους «κόκκινους» με προορισμό του «μπλε» να είναι ο διαψεύδοντας όλες τις προβλέψεις που ήθελαν τον να είναι αυτός που μετακινείται. Μάλιστα της «μεταγραφής» προηγήθηκαν και στιγμές συναισθηματικής φόρτισης.

αγώνισμα ασυλίας

Νομάδες των Ωκεανών

Σήμερα θα δούμε τοπου αι παίκτες των δυο ομάδων θα παλέψουν για την ασυλία. Οιμετά την διπλή αποχώρηση της Παρασκευής το μόνο που δεν έχουν στο μυαλό τους είναι η ήττα που θα τους ρίξει κι άλλο ψυχολογικά σε μια εβδομάδα που διαμένουν στην παραλία του Παλαουάν. Οι Νομάδες της Φωτιάς μετά τη νίκη στο αγώνισμα της Επικράτειας και την ψυχολογία στα ύψη θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Nomads

Στέλιος Χανταμπάκης

Σήμερα στο θα δούμε και μια μεγάλη έκπληξη αφού ο θα στείλει ένα δώρο στην σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη με αφορμή τα γενέθλιά της. Η συγκίνηση της παίκτριας των Ωκεανών θα είναι μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS