Μια πορνοσταρ απειλεί τον Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μια πορνοσταρ απειλεί τον Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 03/11/17 - 15:29

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της Ρωσίας με την δύναμη του να μην αμφισβητείται από κανέναν. Οι ρωσικές εκλογές για την Προεδρία της χώρας δεν αργούν, και ενώ ο ρώσος Πρόεδρος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επισήμως την υποψηφιότητά του, οι αντίπαλοι του έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις τους. Μέχρι στιγμής είναι μεγάλο το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από γυναίκες, αλλά μια πορνοσταρ ξεχωρίζει.

Instagram

σεξουαλικής κακοποίησης

Η ρωσίδα, πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που ακούει στο όνομα Έλενα Μπέρκοβα, από το Μούρμανσκ της βορειοδυτικής Ρωσίας. Η ίδια είχε στο παρελθόν διεκδικήσει και τη δημαρχία στο Σότσι. Η υποψηφιότητα της δε, "ανακοινώθηκε" με βίντεο που ανάρτησε στο .

Η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών, είναι η τέταρτη γυναίκα που διεκδικεί τον προεδρικό θώκο. Στις προεκλογικές της υποσχέσεις εντάσσεται η καθιέρωση θανατικής ποινής για περιπτώσεις . Επίσης, ζητά την εισαγωγή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, αλλά και περιορισμούς στην έκδοση διαζυγίων για τους άντρες.

Σημειώνεται πως το 28% των Ρώσων που προτίθενται να συμμετάσχουν στις προεδρικές εκλογές του 2018, δεν έχει ακόμη αποφασίσει ποιόν θα ψηφίσει. Ωστόσο σχεδόν τα δύο τρίτα των Ρώσων θα ψηφίσουν τον Βλάντιμιρ Πούτιν, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη δημοσκόπηση του Levada-Centr, (πριν ένα μήνα θα τον ψήφιζε το 60%).

Υπέρ του ηγέτη της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι θα ψήφιζε το 1%, ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μενβέντνιεφ (τον Σεπτέμβριο του 2011 η δημοτικότητα του ήταν στο 17%) συγκέντρωσαν ποσοστά μικρότερα του 1%.

Το βίντεο της καυτής αντιπάλου του Πούτιν:

Голосуй за Беркову! Планирую сделать разводы почти невозможными для мужчин и чтоб им сопутствовал целый ряд ответственных мер, так как сегодня основная ответственность на женщинах за детей в том числе. Ввести сексуальное и правовое воспитание в школах. Цензура на одежду! Например: Нарушением общественного порядка должно быть - носить юбку выше 40см Также прозрачность одежды, почему тонировка на машинах оценивается, а прозрачность женских одеяний нет?! Разве машины достойны большего внимания, чем женщины?! Введём штрафы!! Надо пополнять казну! Как ЕГ ввести обязательный секс экзамен! Наша молодёжь, зачастую, все ещё не знает о сексуальных правовых нормах, гигиене, не говоря уж о удовольствии ... Надо ввести разрешение на детей - от налоговой, загса, медицинское, юридическое,.... Налог на бедность и желающим начать малый бизнес беспроцентную рассрочку... вернуть срок за тунеядство! Смертная казнь за домогательства !Достали Вайнштейны!!! #беркова #впрезиденты #выборы #голосуйзаберкову

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Berkova (@berkova) στις