Απόπειρα αυτοκτονίας για τον επιχειρηματία της Πάτμου που έδειρε εφοριακούς!

 
Πήγε να δώσει τέλος στη ζωή του ο άνθρωπος που ξυλοφόρτωσε εφοριακούς στην Πάτμο

Ενημερώθηκε: 06/11/17 - 23:10

Το καλοκαίρι είχε ξυλοφορτώσει ελεγκτές της ΑΑΔΕ στην Πάτμο που είχαν καταφθάσει στο νησί για να κάνουν ελέγχους, μπροστά στα μάτια αστυνομικών.

Τότε είχε χρειαστεί να παρέμβουν οι υπουργοί δημόσιας Τάξης αλλά και Ναυτιλίας για να συλληφθεί ο επιχειρηματίας, ο οποίος είχε πλησιάσει τους ελεγκτές και τους είχε ρωτήσει αν είναι εφοριακοί, και όταν ο ένας εξ αυτών απάντησε θετικά, τότε ο άνδρας άρχισε δίχως να ειπωθεί κάτι παραπάνω, να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να τον χαστουκίζει με αποτέλεσμα ο ελεγκτής να καταλήξει στο νοσοκομείο της Ρόδου!

Σήμερα (6/11) ο επιχειρηματίας Κώστας Γαμπιεράκης βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος, από τραυματισμό με μαχαίρι στο λαιμό στο υπόγειο του βενζινάδικου που διατηρεί στο νησί. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο επιχειρηματίας έκοψε την εξωσφαγγίτιδα αρτηρία την οποία έκλεισαν και σταμάτησαν την αιμορραγία, με αποτέλεσμα να διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με το patmostimes πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας καθώς ο επιχειρηματίας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.