Χείμαρρος η Βίκυ Σταμάτη: Δεν ζήτησα διαζύγιο, αλλά...λύση γάμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Βίκυ Σταμάτη: Δεν θυμάμαι το μεσαίο δάχτυλο, όλοι τους πουλημένοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 07/11/17 - 23:45

Βίκυ Σταμάτη: Αποφυλακίστηκε μετά από μόλις πέντε ημέρες που παρέμεινε στη φυλακή.

Άκη Τσοχατζόπουλου

αίτηση διαζυγίου 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) βγήκε από την πόρτα των γυναικείων φυλακών του Ελαιώνα στην Θήβα, επιβιβάστηκε σε ένα ταξί και αναχώρησε για το σπίτι της στο Χαλάνδρι, για το οποίο είχε υπάρξει μεγάλη ένταση μπροστά στον εισαγγελέα για τη μη δήμευση του εν λόγω διαμερίσματος.Τελικά το σπίτι γλίτωσε από την δήμευση εν μέσω υψηλών τόνων σε αντίθεση με την περιουσία του , ο οποίος παραμένει στην φυλακή, ενώ ένα επιπλέον βάρος είναι και η που υπέβαλε η πρώην συζυγός του, την οποία όμως με την συνέντευξη που θα δείτε, την θεωρεί λύση γάμου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή "Live News" αναφέρθηκε σε μια απόφαση καταδικαστική "με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα”, ενώ όταν ερωτήθηκε για την αίτηση διαζυγίου, υποστήριξε ότι δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου." Το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου.Δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου”.

Δεν θυμάμαι το μεσαίο δάχτυλο

Αναφερόμενη στην άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους πηγαίνοντας προς το Εφετείο, η Βίκυ Σταμάτη είπε αρχικά πως δεν θυμόταν το περιστατικό. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. “Και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για τις "χρυσές μίζες" ανέφερε: “Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…”.

Δείτε την συνέντευξη: