Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα τον αγώνα Επικράτειας;

 
Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα τον αγώνα Επικράτειας;

Ενημερώθηκε: 12/11/17 - 12:58

Nomads: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε το αγώνισμα της Επικράτειας.

Νομάδες των Ωκεανών

Νομάδες της Φωτιάς

Παλαουάν

και θα τα δώσουν όλα για να μείνουν την επόμενη εβδομάδα στη βίλα και όχι στην αφιλόξενη ζούγκλα του.

αγώνισμα της ασυλίας

Η ομάδα του Ωκεανού μετά τις διαδοχικές εβδομάδες παραμονής στην ζούγκλα θέλουν να πάνε στη βίλα, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία τους και να απολαύσουν το φαγητό που τόσο τους έχει λείψει. Οι ομάδα της Φωτιάς θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών της ώστε να παραμείνουν οι παίκτες ξεκούραστοι στην βίλα και να διατηρήσουν την ενέργειά τους για το κρίσιμο .

Μάνος Πίντζης

Nomads

Στέλιος Χανταμπάκης

Σήμερα επίσης θα δούμε και αν θα παραμείνει ο στο ή όχι μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη για προσωπικούς λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην παίκτρια των Νομάδων του Ωκεανού έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα, ενώ στο αεροδρόμιο βρέθηκαν ο με τα παιδιά τους για να τα υποδεχτούν με μια μεγάλη αγκαλιά.

Πώς θα είναι το σημερινό αγώνισμα:

Από την κάθε ομάδα θα συμμετέχουν 6 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι οι νομάδες της Φωτιάς θα πρέπει να αφαιρέσουν έναν άντρα και μια γυναίκα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μεταφέρουν οι παίκτες όσες περισσότερες καρύδες μπορούν από τη μια πλευρά του παιχνιδιού στην άλλη και ενώ θα βρίσκονται επάνω στο ειδικό βαγόνι. Οι συμπαίκτες τους από τη μια και από την άλλη πλευρά θα πρέπει να συνεργάζονται ώστε να τραβούν το σύρμα και να μεταφέρουν το ειδικό βαγόνι ώστε να ξεφορτώσουν τις καρύδες στα ειδικά σημεία.

Η ομάδα που θα μεταφέρει τις περισσότερες καρύδες θα είναι η νικήτρια του γύρου. Για να κερδίσουν θα πρέπει να έχουν 5 νίκες. Σε κάθε γύρο ο παίκτης που θα βρίσκεται μέσα στο βαγόνι θα πρέπει να αλλάζει αλλά θα είναι πάντα γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS