Ναταλία Γερμανού: Έτσι χώρισαν Βίσση-Λιβιεράτος

 
Ναταλία Γερμανού: Τον μόνο άνδρα που αγάπησε πραγματικά στην ζωή της η Βίσση είναι ο.... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 19/11/17 - 17:59

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

Λάμπη Λιβιεράτο

Οι αποκαλύψεις είχαν να κάνουν για την φίλη της Άννα Βίσση και την σχέση-χωρισμό με τον , έναν χωρισμό που δεν ήταν βελούδινος όπως αναφέρει, ενώ καταθέτει και την προσωπική της άποψη-θέση για το ποιον αγάπησε πραγματικά στη ζωή της η Άννα Βίσση, κάτι που ίσως οι περισσότεροι θα μαντέψουν με τη μία.

Άννα

«Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς άτυχη, με την έννοια ότι πιστεύω ότι την την αγάπησαν οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της. Την αγάπησαν πάρα πολύ όμως. Και τους έχω ζήσει αυτούς τους άντρες. Εγώ πιστεύω ότι η Άννα μπορεί να ενθουσιάστηκε και να ερωτεύτηκε κάποιους από αυτούς, αλλά δεν αγάπησε ποτέ κανέναν άλλον άντρα εκτός από τον Καρβέλα. Βαριά η δήλωση μου και ας πέσει σαν πέλεκυς.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας λείπει... (ΦΩΤΟ)

Είναι από τις πιο ερωτεύσιμες γυναίκες

Επιμένω και λέω πως αυτή η γυναίκα δεν πιστεύω ότι αγάπησε ποτέ άλλον άνθρωπο, αλλά σίγουρα έχει αγαπηθεί πάρα πολύ. Εγώ έχω παρηγορήσει κόσμο και κοσμάκη και στα τηλέφωνα και να μου λένε «πες της κάτι» κι εγώ να λέω «μην κάνεις έτσι θα γυρίσει». Είναι πολύ ερωτεύσιμη γυναίκα. Δεν ξέρω τι σημαίνει δημιουργείται ένα «αλεξιέρωτο γύρω μου», αλλά η Άννα είναι από τις πιο ερωτεύσιμες γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αν την γνωρίσεις καταλαβαίνεις ότι πίσω από την «Απόλυτη» υπάρχει ένα κορίτσι το οποίο γελάει, κλαίει, φοβάται, είναι ένα κανονικό κορίτσι».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Survivor επιστρέφει στη τηλεόραση!

Καμία σχέση με τον χωρισμό του Λάμπη με την Αδάμ

Εύη

«Ο χωρισμός του με την Άννα τον είχε πονέσει εξίσου, δεν ήταν βελούδινος, αλλά εξελίχθηκε σε βελούδινη σχέση ο χωρισμός του με την Άννα, ενώ ο χωρισμός του με τηνακόμα έχει αγκάθια. Όταν περάσει ο καιρός και ίσως εξομαλυνθεί και η κατάσταση με την Εύη, θα είναι τα πράγματα όλα καλύτερα».