Nomads: Ποιοι κέρδισαν τον αγώνα Επικράτειας-Πίσω ο Ζαμπίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: Και ξαφνικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει στο παιχνίδι!

Ενημερώθηκε: 20/11/17 - 00:04

Ένα απίστευτο επεισόδιο παρακολουθήσαμε στους Nomads την Κυριακή(19/11).

Μαντώς Γαστεράτου

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Είδαμε στην αρχή την συγκινητική αποχώρηση της .Ο ανέφερε στην Μαντώ πως αν δεν προσέξει η βλάβη στο πόδι της θα είναι μεγάλη και η ιατρική γνωμάτευση της απαγόρευσε να αγωνιστεί.Έτσι η παρουσιάστρια πήρε την σκληρή απόφαση να αποχωρήσει.

Ετσι είναι σήμερα η βίλα της Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης»

αγώνισμα της Επικράτειας

Όσον αφορά το ; Γνωρίζαμε ότι η μάχη θα είναι σκληρή, αλλά θα την κερδίσουν οι νομάδες της Φωτιάς.Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι θα γινόταν διακοπή!

Nomads:Ποιος κερδίζει το αγώνισμα της Επικράτειας-Νέα αποχώρηση!

Η βροχή που έπεφτε κι ενώ το αγώνισμα είχε ξεκινήσει με 1-0 υπέρ της ομάδας της Φωτιάς, ήταν αρκετή και η παραγωγή αποφάσισε να διακόψει το αγώνισμα ώστε να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διέκοψε το παιχνίδι και είπε στους παίκτες:
«Όπως μας ενημερώνουν θα πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι σε αυτό το σημείο λόγω καιρού. Βρισκόμαστε στο 1-0 υπέρ της ομάδας της Φωτιάς και θα το λήξουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε αύριο το αγώνισμα»

Δείτε το απόσπασμα:

Ο καιρός καλυτέρεψε και το αγώνισμα συνεχίστηκε.Όπως είπαμε, όταν διακόπηκε το παιχνίδι προηγούνταν με 1-0 οι νομάδες της Φωτιάς. Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και οι ομάδες κονταροχτυπήθηκαν.

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε ήταν της Φωτιάς.

Επιστρέφει ο Ζαμπίδης;

Στο παιχνίδι της Δευτέρας(20/11) φαίνεται πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης, θα επιστρέψει στο παιχνίδι λόγω της αποχώρησης της Μαντώς. Για να επιστρέψει ο Μιχάλης, πάντως, θα πρέπει να ενταχθεί στην ομάδα τους και να στείλουν έναν από τους παίκτες στην αντίπαλη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS