ΑΕΚ: Πέρασαν τα δύσκολα και τώρα... φούλ για τίτλο!

 
ΑΕΚ: Πέρασαν τα δύσκολα και τώρα... φούλ για τίτλο!

Ενημερώθηκε: 20/11/17 - 10:58

Ο Μάρκο Λιβάγια, με το γκολ που πέτυχε στο 94ο λεπτό, στο χτεσινό ντέρμπι της Λεωφόρου, έδωσε το φινάλε το βαθμό στην ΑΕΚ για την διατήρησε αήττητη στα ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Παράλληλα, η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή και θα πέσει από εκεί μόνο αν σήμερα ο Ατρόμητος κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ μπορεί να αισιοδοξεί για τη συνέχεια καθώς το πρόγραμμά της μέχρι και τον Φεβρουάριο είναι βατό.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Πλατανιά εντός, τον Λεβαδειακό εκτός, την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ενώ με το νέο έτος κοντράρεται με Παναιτωλικό εκτός, ΠΑΣ Γιάννινα εντός, Λάρισα εκτός και Λαμία εντός, μέχρι να επισκεφτεί στις αρχές Φεβρουαρίου τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για την ώρα, πάντως, το μυαλό όλων βρίσκεται στον αγώνα της Πέμπτης με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ (22:05), όπου με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζεται η πρόκριση, εκτός κι αν η Αούστρια Βιέννης κερδίσει τη Μίλαν στο Σαν Σίρο.

Για το παιχνίδι αυτό, πέραν των τραυματιών Μάνταλου και Γιόχανσον, δεν υπολογίζεται ο Λαμπρόπουλος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος στην Ελλάδα Αραούχο.