Τρομακτικό ποσοστό Ελλήνων πιστεύουν στους ψεκασμούς αλλά και στα επικίνδυνα εμβόλια

 
Τρομακτικό ποσοστό Ελλήνων πιστεύουν στους ψεκασμούς αλλά και στα επικίνδυνα εμβόλια

Ενημερώθηκε: 23/11/17 - 09:50

Είναι αυτά τα αποτελέσματα που σε κάνουν να αποθαρρύνεσαι για το μέλλον της Ελλάδας καθώς οι Έλληνες δείχνουν να στερούνται πραγματικότητας. Εν έτη 2017, μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων είναι δυνητικά επικίνδυνοι ακόμα και για τα παιδιά τους όπως δείχνει και η έξαρση της ιλαράς. Χειρότερο είναι πως πιστεύουν πως μας ψεκάζουν!

επιστήμες

καρκίνο

Βρισκόμαστε στη χώρα που γέννησε την διανόηση… την φιλοσοφία…τις κι όμως οι σύγχρονοι Έλληνες πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν και ότι μας κρύβουν το φάρμακο για τον . Προφανώς γιατί υπάρχει μόνο ένα είδος καρκίνου… ή γιατί δεν έχουν διαβάσει τις πάμπολλες μελέτες για νέα φάρμακα κατά του καρκίνου.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτό που τρομάζει είναι πως στη χώρα που γεννήθηκε ο Ιπποκράτης, υπάρχει ένα επικίνδυνο μέρος του πληθυσμού που πιστεύει πως τα εμβόλια είναι επικίνδυνα! Υπάρχουν μελλοντικοί (και παρόντες) γονείς που φοβούνται ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν αυτισμό! Μετά δεν είναι να απορούμε γιατί υπάρχει η έξαρση της ιλαράς…

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα αποτελέσματα στην έρευνα που έγινε από την εταιρία aboutpeople στις 20-21 Νοεμβρίου όπου και συμμετείχαν 502 άτομα για το Athens Voice Radio, δόθηκαν οι εξής απαντήσεις (σ.σ. και το Δεν ξέρω/Δεν απαντώ προκαλεί φόβο καθώς αφήνει ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο) που προκαλούν τρόμο και προβληματισμό.

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

Το 23,4% των ερωτώμενων εκτιμά ότι τα εμβόλια είναι πιθανό να προκαλέσουν αυτισμό. Το 32,4% θεωρεί ότι μας ψεκάζουν, ποσοστό σχεδόν παρόμοιο με την έρευνα της ίδιας εταιρείας 2 χρόνια πριν. Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο ερώτημα σε δημοσκόπηση στις ΗΠΑ (2017) το 10% απάντησε ότι το θεωρεί δεδομένο και το 19% πιθανό να μας ψεκάζουν.

Τρεις στους δέκα πιστεύουν ότι το φάρμακο για τον καρκίνο έχει βρεθεί, αλλά κάποιοι μας το κρύβουν. Το 15,5% μας απάντησε ότι στην εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν υπήρχαν νεκροί. Τέλος το 2,5% πιστεύει ότι η θεωρία περί επίπεδης γης μπορεί να είναι αληθινή.