Η μητέρα του Παντελίδη στην «αντεπίθεση» μετά τη συνέντευξη της Αρναούτη!

 
Η μητέρα του Παντελίδη στην «αντεπίθεση» μετά τη συνέντευξη της Αρναούτη!

Ενημερώθηκε: 23/11/17 - 14:04

Η μητέρα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη περνά στην «αντεπίθεση» μετά τη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη στην τηλεοπτική εκπομπή με τον Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» την Τετάρτη (23/11).

Παντελής Παντελίδης

Τη σιωπή της «έσπασε» η Μίνα Αρναούτη όσο αφορά στο δυστύχημα που είχε η ίδια, η Φρόσω Κυριάκου και ο ο οποίος έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο ατύχημα για πρώτη φορά μιλώντας στην τηλεόραση.

Έτσι γνωρίστηκαν Αρναούτη - Παντελίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για μια συνέντευξη που ο κόσμος περίμενε καιρό και πέρα από το θανατηφόρο τροχαίο, η Μίνα μίλησε και για όλα όσα ακολούθησαν αυτού, όπως είναι ο σοβαρός τραυματισμός της, η νοσηλεία της και η κόντρα της με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Έτσι, αναφέρθηκε και στην οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή και πιο συγκεκριμένα έστειλε το δικό της μήνυμα στη μητέρα του Παντελή, Αθηνά. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες του περιοδικού «Λοιπόν», η ίδια θα δώσει συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου, όπου θα πραγματοποιηθεί εκτός στούντιο, σε φυσικό χώρο και χωρίς την παρουσία κοινού.

Μίνα Αρναούτη: «Σπάει» τη σιωπή της για το βράδυ πριν το δυστύχημα - Τι συνέβη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένα μέρος της εξομολόγησης της μητέρας του Παντελίδη θα προβληθεί στο «Tatiana Live» και ολόκληρη σε ειδική εκπομπή που θα μεταδοθεί στη βραδινή ζώνη του σταθμού.