Nomads: «Λύγισε» η Φραντζή με την αποχώρηση του Πίντζη (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: «Λύγισε» η Φραντζή με την αποχώρηση του Πίντζη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 24/11/17 - 12:19

Nomads: «Λύγισε» η Δήμητρα Φραντζή με την οικειοθελή αποχώρηση του Μάνου Πίντζη από το πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και έσπευσε να τον αγκαλιάσει.

Ο Μάνος αποφάσισε να φύγει, να μην αγωνιστεί και να παραχωρήσει την θέση του στον Λευτέρη, όπως είπε «θέλω να δώσω τη θέση μου στον Λευτέρη, να κερδίσει και να βοηθήσει όσα παιδάκια περισσότερα μπορεί», αναφερόμενος σε αυτό που είχε πει νωρίτερα ο Λευτέρης όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει τα λεφτά αν κερδίσει.

Οι δύο μονομάχοι ήταν ο Λευτέρης Παρασκευάς και ο Μάνος Πίντζης. Οι δυο παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι ως μονομάχοι και ξέσπασαν και οι δύο σε κλάματα καθώς είχαν δεθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, όταν ο Μάνος Πίντζης, πριν ανακοινώσει την απόφασή του, αποχώρησε εκνευρισμένος, έτρεξαν πίσω του τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι αντίπαλοί του για να τον ηρεμήσουν.

Νομάδων του Ωκεανού

Να θυμίσουμε πως ο Μάνος Πίντζης επίσης εξαπέλυσε, προσφάτως, «πυρά» κατά των συμπαικτών του για την κακή εμφάνιση των στο αγώνισμα των αρχηγών.

Η Δήμητρα Φραντζή λοιπόν δεν άντεξε και ξέσπασε από την επιλογή του να μην αγωνιστεί και να φύγει, σχολιάζοντας το εξής: «Απλά είναι άδικο» την ώρα που ήταν στην αγκαλιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS

Δείτε το σχετικό βίντεο: