Σύγκρουση στο Ειρηνοδικείο με μέλη του «Δεν Πληρώνω» και αστυνομικούς για τους πλειστηριασμούς (ΦΩΤΟ)

 
Άγρια επεισόδια στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς - Οι  αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο να ρίξουν χημικά μέσα σε κλειστό χώρο- Στο νοσοκομείο ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ενημερώθηκε: 29/11/17 - 19:52

Ένταση επικρατεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, καθώς μέλη του «Δεν Πληρώνω» συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις. Οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο Ειρηνοδικείο για να μην εμποδιστούν οι πλειστηριασμοί, ενώ επικρατεί κατάσταση χάους. Αστυνομικοί βρίσκονται ακόμα και πάνω στην έδρα, ενώ έχει απαγορευτεί η είσοδος στους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο να ρίξουν χημικά μέσα σε κλειστό χώρο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δήλωσαν ότι τραυματίστηκαν από γκλοπ των αστυνομικών

Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας μετά τα χημικά.

αστυνομικών

Τα μέλη του «Δεν Πληρώνω» συγκεντρώθηκαν για να εμποδίσουν ακόμη μια φορά την διεξαγωγή των πλειστηριασμών και έχουν προκαλέσει ένταση καθώς απαιτούν να μπουν μέσα στο κτίριο αντιμετωπίζοντας την αντίσταση των .

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αντιπροσωπεία του κινήματος «Δεν Πληρώνω», μαζί με τη και έναν συμβολαιογράφο των Αθηνών βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Το έκαναν προκειμένου, όπως λένε, να καταγγείλλουν την παράνομη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων. Υποστηρίζουν, επίσης, ότι έχει κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων, Γιώργος Ρούσκας.

"
"
"