Nomads: Μεγάλη «κόντρα» για το έπαθλο - Ποιος κέρδισε;

 
Nomads: Μεγάλη «κόντρα» για το έπαθλο - Ποιος κέρδισε;

Ενημερώθηκε: 30/11/17 - 10:02

Νοmads: Ένα συγκλονιστικό αγώνα έδωσαν τα... φιλαράκια του πετυχημένου παιχνιδιού επιβίωσης του ΑΝΤ1, Γιώργος Μαυρίδης και Νίκος Αναδιώτης.

Γρηγόρης

Καθηλωτικό και γεμάτο ένταση ήταν το σημερινό (29/11) αν και οι παίκτες έχουν πλέον χωριστεί σε δυο στρατόπεδα. Στο αγώνισμα λοιπόν έπαιξαν οι παίκτες σε 3 ομάδες, των 3 και 4 ατόμων μετά από κλήρωση. Ο , τους έδειχνε μία σειρά από χρωματιστά τετράγωνα και έπρεπε οι παίκτες να τα απομνημονεύουν.

Και αυτό γιατί στην ειδική θήκη που είχαν μπροστά τους, έπρεπε να ρίχνουν μέσα τα τετράγωνα ακολουθώντας τη χρωματική σειρά με την οποία τους τα έδειξε ο Γρηγόρης. Όσο περνούσαν οι γύροι, τα χρώματα αυξάνονταν και έπρεπε οι παίκτες να ολοκληρώνουν την τοποθέτηση των χρωματιστών τετραγώνων στην ειδική θήκη, σε συγκεκριμένο χρόνο κάθε φορά.

Νίκος Αναδιώτης

Οι ομάδες έπαιξαν από 5 φορές και ο καλύτερος παίκτης ήταν διατηρώντας μια πολύ γλυκιά και φιλική «κόντρα» με τον Γιώργο Μαυρίδη. Έτσι, έπρεπε να επιλέξει με ποιους από τους συμπαίκτες του ήθελε να το μοιραστεί. Αλλά επειδή βάσει κανόνων, υποχρεούταν να πάρει 2 άνδρες και 2 γυναίκες, επέλεξε να παραχωρήσει τη θέση του στους Μιχάλη Ζαμπίδη, Λευτέρη Παρασκευά, Δήμητρα Φραντζή και Βασιλική Μιλλούση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS