Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρόταση γάμου

 
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο Βασάλος είναι ένας άνθρωπος που δεν... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 30/11/17 - 20:03

Όταν η Ευριδίκη Βαλαβάνη είχε γυρίσει στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor, είχε πει άλλα για το τι συνέβη μεταξύ εκείνης και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως επίσης και για το φλερτ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

"Υπήρξε φλερτ της Ευρυδίκης με Βασάλο και Αγγελόπουλο" την είχαν ρωτήσει και είχε απαντήσει τότε: Έχει ακουστεί ότι είχα φλερτ με τον Βασάλο, με τον Ντάνο, δεν ισχύει τίποτα. Το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεσαι μέσα στο παιχνίδι είναι το ερωτικό κομμάτι.Βέβαια από τότε, Βασάλος- Ευριδίκη κυκλοφορούν ως ζευγάρι πλέον.και επίσημα, αποφεύγοντας να το δηλώνουν αλλά το διατυμπανίζουν με τη στάση τους.

Σήμερα (30/11) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση γάμου και αρνήθηκε και αποκάλυψε και τον λόγο που είπε «Όχι»!

Βασάλος - Ευρυδίκη: Η αντίδραση της αποκάλυψε τη σχέση τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Γρηγόρης Μπάκας από την εκπομπή του star «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την αθλητικογράφο και πρώην παίκτρια Survivor, ήταν ντυμένος γαμπρός και κρατώντας μία ανθοδέσμη στα χέρια του της έκανε πρόταση γάμου! Η Ευρυδίκη γέλασε και αποκάλυψε:
«Έτσι πρώτη φορά μου γίνεται πρόταση… Μου έχουν ξανακάνει πιο παλιά. Ήμουν πολύ μικρή. 22 χρονών;».

Όταν δε ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, είπε. «Άντε πάλι τα ίδια… Θέλεις να πω τα ίδια; Θα σου πω, ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εκρηκτικός έρωτας για Βαλαβάνη και Βασάλο

Δείτε το βίντεο: