ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Star Wars! Οι τελευταίοι jedi φέρνουν τα χριστούγεννα νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Star Wars! Οι τελευταίοι jedi φέρνουν τα χριστούγεννα νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 14/12/17 - 13:25

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φέτος τα δώρα του Άγιου Βασίλη έρχονται λίγο πριν τα χριστούγεννα και τα βρίσκουμε στο σινεμά και όχι κάτω από το δέντρο! Οι τελευταίοι Jedi των Star Wars είναι πολιορκημένοι αλλά υπόσχονται ένα καταπληκτικό θέαμα.

Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi: Ενώ η Ρέι προσπαθεί να πείσει τον αποσυρμένο Λουκ Σκάιγουοκερ να επιστρέψει στη μάχη και να ενωθεί με τους επαναστάτες, οι τελευταίοι από αυτούς βρίσκονται σε δεινή θέση, πολιορκημένοι από το στόλο του Πρώτου Τάγματος, που είναι έτοιμος για την τελική επίθεση.

Χριστούγεννα & ΣΙΑ: Όταν όλα του τα ξωτικά αρρωσταίνουν παραμονές Χριστουγέννων, ο Αϊ-Βασίλης αναγκάζεται να κατεβεί στη Γη για να βρει… βιταμίνες.

Δεν Είμαι η Μαντάμ Μποβαρύ:Εξαπατημένη από τον άντρα της, μια γυναίκα ξεκινάει δικαστικό αγώνα για να αποδείξει τη δολοπλοκία του. Αν και παγιδεύεται στα γραφειοκρατικά γρανάζια του κινεζικού δικαστικού και πολιτικού συστήματος, επιμένει πεισματικά φτάνοντας μέχρι το Πεκίνο και τις κομματικές συνεδριάσεις.

Coco: Λόγω μιας παλιάς, «αμαρτωλής» ιστορίας, εδώ και γενιές η οικογένεια του μικρού Μιγκέλ απαγορεύει κάθε ενασχόληση των μελών της με τη μουσική. Εκείνος όμως θέλει να γίνει κιθαρίστας, πάθος το οποίο θα τον οδηγήσει στη Χώρα των Προγόνων και θα τον βάλει σε θανάσιμους μπελάδες.

Πολυξένη: Το 1957 ένα ζευγάρι ευκατάστατων Κωνσταντινουπολιτών υιοθετεί ένα μικρό κορίτσι, το οποίο χρόνια αργότερα θα τους κληρονομήσει και θα προσπαθήσει να τα βγάλει πέρα σε ένα εχθρικό και προκατειλημμένο περιβάλλον.

Η Ψυχή και το Σώμα: Ο οικονομικός διευθυντής και η διευθύντρια ποιοτικού ελέγχου ενός εργοστασίου παραγωγής βόειου κρέατος διαπιστώνουν πως κάθε βράδυ μοιράζονται ακριβώς το ίδιο όνειρο.

The Wonder Kid: Ο κόσμος της ελληνικής πυγμαχίας μέσα από την ιστορία του νεαρού μποξέρ Αλέξανδρου Τσανικίδη.