Έξαλλη η Μάρω Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας» (ΦΩΤΟ)

 
Έξαλλη η Μάρω Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας» (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 17/12/17 - 14:29

Η όμορφη τραγουδίστρια, Μάρω Λύτρα, ξεσπά δημοσίως κατά του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Η ίδια αποκαλύπτει μια άγνωστη περιπέτειά της ζητώντας μάλιστα από τους διαδικτυακούς της φίλους και ακολούθους να της προτείνουν ένα καλό δικηγόρο για τη βοηθήσει, μιας και η εν λόγω δοκιμάσια της στοίχισε ιδιαίτερα τόσο σε προσωπικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι, με αφορμή τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση σε κορυφαίες σταρ του Χόλιγουντ από τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουέινστάιν, η Μάρω Λύτρα, απευθυνόμενη στον άνθρωπο που προφανώς έκανε ακριβώς το ίδιο σε εκείνη, τον... προειδοποιεί.

Η Μάρω Λύτρα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο Μόντρεαλ

«Ο Γουέινστάιν είναι ένα απόβρασμα. Αλλά είμαι χαρούμενη που βγήκε στην επιφάνεια γιατί θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα. Ο κόσμος θα μάθει τώρα το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα. Ψάχνω να βρω ποινικολόγο διεθνούς βεληνεκούς, αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Είχες πει με κακεντρέχεια «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου, εδώ είσαι ένα τίποτα». Τώρα όμως που θα σε κυνηγήσω νομικά εσύ θα είσαι ένα τίποτα, τώρα που θα μιλήσω. Και κράτησα τη σιωπή μου πολύ καιρό!», γράφει στην κοινοποίησή της

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά: «Θεωρώ άδικη την ταύτισή μου με την Χούντα γιατί…» (ΦΩΤΟ)

δημοσίευση

Δείτε τη σχετική :