Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά: «Θεωρώ άδικη την ταύτισή μου με την Χούντα γιατί…» (ΦΩΤΟ)

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά: «Θεωρώ άδικη την ταύτισή μου με την Χούντα γιατί…» (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 17/12/17 - 16:53

Ξεσπά η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Κλειώ Δενάρδου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μιλώντας- μεταξύ άλλων- για τη σύνδεση του ονόματός της με τη Χούντα.

«Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι έχω αδικηθεί κατάφωρα απ’ αυτό το πράγμα! Να είστε σίγουρος πως αν δεν έπαιρνα το Α’ Βραβείο, ούτε θα ήξερε κανείς ότι έλαβα μέρος στην Ολυμπιάδα. Αφού δεν μιλάει κανείς για τους άλλους τραγουδιστές που ήταν εκεί, δεν λένε τίποτα για κανέναν συνθέτη!», αναφέρει στη «Lifo» και τον Αντώνη Μποσκοϊτη.

Έξαλλη η Μάρω Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας» (ΦΩΤΟ)

Όσο για τον λόγο που το χρεώθηκε τόσο πολύ εκείνη, η τραγουδίστρια απαντά: «Δεν ξέρω και δεν μ’ ενδιέφερε! Και ξέρετε κάτι; Εμένα μου λέγανε να πάω να τραγουδήσω και πήγαινα οπουδήποτε, ήμουν τραγουδίστρια όλων των Ελλήνων και όλης της Ελλάδος, δεν ήμουν η τραγουδίστρια των μεν ή των δε! Όταν από μόνοι τους μου δίνουνε μία και με κατατάσσουν κάπου, πείτε μου εγώ τι θα μπορούσα να κάνω! Εγώ ήξερα να κλείνω δουλειές και να πηγαίνω να τραγουδάω, αυτό ήταν το μόνο που μ’ απασχολούσε!»

«Σας παρακαλώ να το γράψετε έτσι, γιατί είναι μεγάλη αδικία αυτή και το συγκεκριμένο τραγούδι συγκινεί ακόμα τον κόσμο, όποτε το τραγουδάω. Το ξανατραγούδησα στην πρόσφατη αναβίωση του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης και ενώ δεν έβλεπα απ’ τα φώτα, ο κόσμος όλος είχε σηκωθεί όρθιος και χειροκροτούσε! Μπορείτε να το καταλάβετε;», συμπλήρωσε.

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα για το bullying που δέχεται

«Κάνετε πολύ καλά και μου δίνετε την ευκαιρία επιτέλους να τα πω κι εγώ! Γιατί, όμως, εγώ; Γιατί; Τα κέντρα ήταν όλα γεμάτα, οι μπουάτ, οι εταιρείες δίσκων γύριζαν συνέχεια τραγούδια! Τότε ήταν που πληρωνόντουσαν όλοι με χρυσάφι! Κατάλαβες; Κι εγώ πήγαινα με το μεροκάματο! Κοιτάξτε, θυμώνω, γιατί το πρόβατο πρέπει κάποια στιγμή να σηκώσει λίγο το ανάστημά του. Επιπλέον, εγώ δεν γνώριζα ανθρώπους, κανέναν και τίποτα από εκείνη την κατάσταση. Υπήρξε συνθέτης, φίλος του αντρός μου, που γύρισε και του είπε «μπράβο, βρε Αλέκο, που έφερες τόσο κόσμο», λες και θα μπορούσε ποτέ να γεμίσει ένα στάδιο για ν’ ακούσουν τη γυναίκα του!», προσέθεσε.

κλειώ δενάρδου