Χανιά: Η τραγική ειρωνεία για τον άτυχο λαχειοπώλη που διαμελίστηκε!

 
Τραγωδία στα Χανιά: Η τραγική ειρωνεία για άτυχο λαχειοπώλη που διαμελίστηκε (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 02/01/18 - 14:32

Τραγωδία στα Χανιά: Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα της Κρήτης με την υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης του 66χρονου λαχειοπώλη στα Χανιά λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.

Χανιά

Κατά τραγική ειρωνεία ο άτυχος άνδρας μπήκε σε μίνι μάρκετ στην Παρηγοριά για να αγοράσει ένα ρόδι για... καλοτυχία αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον 66χρονο. Αυτοκίνητο παρέσυρε και κυριολεκτικά διαμέλησε λαχειοπώλη στα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή «Μακρύς Τείχος» και η Αστυνομία ξεκίνησε αμέσως εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο.

Γνωρίζουν τα στοιχεία του φερόμενου δράστη

Εν τω μεταξύ ταυτοποιήθηκε αλλά παραμένει ασύλληπτος ο 44χρονος φερόμενος δράστης του τροχαίου, σύμφωνα με το neakriti. Σε βάρος του 44χρονου οδηγού του αγροτικού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για παράβαση του νόμου που αφορά στη συμπεριφορά σε περίπτωση δυστυχήματος. Μάλιστα, έχει παρέλθει και το αυτόφωρο.

Το... παιχνίδι της μοίρας για τον 44χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, η μητέρα του 44χρονου είχε χάσει την ζωή της σε τροχαίο που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, σε παρόμοιο περιστατικό.