Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Δολοφονία ή αυτοκτονία; - Τι εξετάζει η αστυνομία (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

 
Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Δολοφονία ή αυτοκτονία; - Τι εξετάζει η αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 09/01/18 - 13:42

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη, 44χρονης μητέρας τριών παιδιών και χήρας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στην Αιτωλοακαρνανία.

Σήμερα (9/1), αναμένεται να μπει ένα «τέλος» στο μυστήριο γύρω από την υπόθεση θανάτου της καθώς τις απαντήσεις θα δώσει ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να φανεί αν η άτυχη γυναίκα αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε.

Πάντως, συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε διαφορές η άτυχη μητέρα με κάποιον. «Δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Το πιο αγαπημένο παιδί ήταν. Σοκαρίστηκε όλος ο νομός Αιτωλοακαρνανίας. Αγαπημένη οικογένεια, τα παιδιά της θαυμάσια… Δεν είχε κάποια σχέση. Πιστεύω όχι».

Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις! (ΦΩΤΟ)

αστυνομία

Τι ερευνά η

Οι άνδρες της αστυνομίας μαζί με τον ιατροδικαστή πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης 44χρονης, με τις πρώτες πληροφορίες να δείχνουν ότι δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Βέβαια, δεν αποκλείουν τίποτα μιας και περισσότερα θα δείξει η νεκροψία -νεκροτομή. Ίσως και ο δράστης ή οι δράστες, να την σκότωσαν σε άλλο σημείο και να την μετέφεραν στη συνέχεια στο σημείο που βρέθηκε για να την κάψουν.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο του θύματος και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, για να μπορέσουν να εξετάσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα.

Πρόσωπο... κλειδί στην υπόθεση;

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, συγκεκριμένος άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με την 44χρονη.

Σοκ! Νεκρό βρέφος σε ιμάντα εργοστασίου ανακύκλωσης

Το ξέσπασμα του αδερφού της 

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη δηλώνει στο newsIt.gr, πεπεισμένος πως η 44χρονη δολοφονήθηκε. «Αυτά που γράφονται για αυτοκτονία δεν ισχύουν. Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Οι δράστες την μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την παράτησαν. Ήταν αγνώριστη και παραμορφωμένη από τα χτυπήματα. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία που μου έδειξε η αστυνομία».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο. Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου, βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της σε ένα χωράφι, κοντά στην παραλία του Φωτμού, κοντά στο Πετροχώρι. Η γυναίκα βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που είχε πάρει φωτιά.