Δολοφονία Ζέμπερη: Όντως ο γνωστός δικηγόρος είχε έρθει από την υπηρεσία της

 
Ο «γνωστός δικηγόρος», τον οποίο ο Σοροπίδης ονομάζει ως ηθικό αυτουργό, πέρασε από τα γραφεία της ΔΟΥ σύμφωνα με μάρτυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 13/01/18 - 01:37

Δώρα Ζέμπερη: Μέρα με την μέρα έρχονται νέες αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία.

Χθες στη δημοσιότητα ήρθε το χειρόγραφο σχεδιάγραμμα της δολοφονίας της άτυχης εφοριακού, ενώ παράλληλα, στα χέρια του ανακριτή βρίσκεται πλέον το μονοσέλιδο υπόμνημα στο οποίο ο δολοφόνος της Δώρας, δίνει το όνομα του γνωστού δικηγόρου που κατονομάζει ως «εγκέφαλο» της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος πρόκειται για πολύ γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ ΕΔΩ

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 της Πέμπτης (12/1) ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας,κράτησε αποστάσεις από τα όσα υποστηρίζει ο Σοροπίδης, μέχρι οι Αρχές πλέον θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δολοφόνου.Συγκεκριμένα είπε:"Δεν τον πιστεύω τον Μανώλη Σοροπίδη. Δεν την πιστεύω αυτή την ιστορία όπως είναι στημένη. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αυτά που λέει δεν είναι σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν να λέει ένα όνομα έτσι. Ποιος μας λέει ότι δεν τον έβαλε άλλος κρατούμενος να γράψει το νέο υπόμνημα για να στοχοποιηθούν άνθρωποι"

Την κατάσταση περιπλέκει ακόμα περισσότερο ένας υπάλληλος της εφορίας, όπου εργαζόταν η Δώρα Ζέμπερη ,και κατά την κατάθεσή του στον ανακριτή ανέφερε ότι ο «γνωστός δικηγόρος», τον οποίο ο Σοροπίδης ονομάζει ως ηθικό αυτουργό, πέρασε από τα γραφεία της ΔΟΥ.

«Ο δικηγόρος... είχε έρθει κάποια στιγμή στην εφορία μας, σε άσχετο χρόνο, αλλά για μία υπόθεση που χειριζόταν άλλος ελεγκτής», ανέφερε ο συνάδελφος της Δώρας Ζέμπερη.