Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Ιανουαρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Ιανουαρίου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 13/01/18 - 00:24

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ αυτό το Σαββατοκύριακο τις σχέσεις σας με τους άλλους. Βεβαίως δεν θα φταίτε μόνο εσείς όταν κάποια πράγματα δεν λειτουργούν με σωστό τρόπο. Ίσως να πρέπει να ρίξετε τους τόνους και να αφήσετε τα δύσκολα από Δευτέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δυσκολίες θα υπάρξουν σε καταστάσεις που αφορούν νομικές υποθέσεις αλλά και θέματα του εξωτερικού. Αν για κάποιο λόγο πρέπει να κάνετε κάποιο ταξίδι, καλό είναι να πάρετε κάθε προφύλαξη για τυχόν αναποδιές. Η προσωπική σας ζωή ταράζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αλλαγές θα σας ακολουθούν αυτό το Σαββατοκύριακο και πολύ πιθανόν να πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Αν πρέπει να συμφωνήσετε κάτι που αφορά την οικονομική σας σταθερότητα, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή δεν θα πρέπει να κάνετε καμία σοβαρή κίνηση. Απομάκρυνση κάποιου φίλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτό το διήμερο είναι πολύ απαιτητικό σε προσωπικά θέματα. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας, ότι αυτά που συνέβησαν σε συναισθηματικό επίπεδο και είχατε μερίδιο ευθύνης, θα παρουσιαστούν με άβολο τρόπο κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μην εκπλαγείτε που οι άλλοι θα θυμηθούν κάθε λάθος σας.

ΛΕΩΝ:Είναι ένα διήμερο που θα σας κουράσει λόγο των πολλών ευθυνών που έχετε αναλάβει. Ίσως να πρέπει να βρείτε κάποιες δικλίδες ασφαλείας, ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις και την οργανική σας πτώση. Προσοχή λοιπόν στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα πολύ απαιτητικό Σαββατοκύριακο που θα πρέπει να δείτε πολλά θέματα σας με μία πιο σφαιρική άποψη. Θα υπάρξουν εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ή θα πρέπει να φέρετε εις πέρας μία αρκετά δύσκολη επαγγελματική πρόταση.

ΖΥΓΟΣ: Το Σάββατο θα είναι μία αρκετά πολύπλοκη μέρα και η Κυριακή θα ακολουθήσει με τον ίδιο ρυθμό. Θα έρθουν οι καταστάσεις να σας επιβεβαιώσουν αυτό που για καιρό φοβόσασταν να αντιμετωπίσετε. Αν για κάποιο λόγο αποζητάτε να μείνετε για λίγο μόνοι, καλό είναι να γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε βέβαιοι ότι όλα βαίνουν με τον πιο σωστό τρόπο. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο σε επαγγελματικά θέματα, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα υπάρξει καμία απολύτως σιγουριά σε αυτό που έχετε κατά νου. Προσοχή στην υγεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκεστε και πάλι σε μία περίεργη κατάσταση που οι άλλοι νοιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Ένα διήμερο που θα σας αναστατώσει έστω και προσωρινά και θα σας κάνει να θέλετε να ανατρέψετε τα μέχρι τώρα δεδομένα στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα είχατε το τελευταίο διάστημα δει την ζωή σας με μία πολύ αισιόδοξη ματιά. Αυτό δεν παύει να υπάρχει και τώρα, αλλά αυτό το διήμερο θα προβληματιστείτε αρκετά αν αυτά που έχετε στην ζωή σας, σας κάνουν ευτυχείς ή όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, σε προσωπικό επίπεδο, πριν δείτε την ζωή σας να ανατρέπεται. Σίγουρα έχουν δημιουργηθεί πολλά κενά μεταξύ του συντρόφου σας και σε σας, αλλά αυτό μπορεί να μαζευτεί αν έχετε καλή πρόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ζητήσετε αυτό το διήμερο σταθερότητα σε καμία σας σχέση. Ίσως να πρέπει να βρείτε το καταφύγιο σας, μία φωλιά που σας δίνει δύναμη τις δύσκολες στιγμές. Ένα διήμερο είναι και θα περάσει.