Αυτός είναι σήμερα ο-αγνώριστος- Κώστας Πάσσαρης

 
Ένας διαφορετικός Κώστας Πάσσαρης-Κοντά στην έκδοσή του στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 02/02/18 - 21:58

Πέρασαν 16 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο αδίστακτος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης διέφυγε στο Βουκουρέστι.

Από τότε κρατείται σε φυλακές στη βορειοδυτική Ρουμανία, ενώ εδώ και αρκετό καιρό ο δικηγόρος του έλεγε για τον πελάτη του που έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια για τη ληστεία και τη διπλή ανθρωποκτονία σε ανταλλακτήριο του Βουκουρεστίου, έχει αλλάξει στάση ζωής, έχει αφιερωθεί στο Θεό και θέλει να δικαστεί στην Ελλάδα.Έπρεπε να περάσουν λίγους μήνες για να πιστέψουμε πλήρως τον δικηγόρο του, αφού πραγματικά βλέπουμε έναν άλλον Πάσσαρη.

Πώς είναι σήμερα

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες που παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Ant1, δείχνουν το πώς είναι σήμερα ο Κώστας Πάσσαρης, ένας Πάσσαρης που δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνθρωπο που σκότωσε τους δύο αστυνομικούς, Aθανάσιο Δρακόπουλο και Διονύσιο Aλεβιζόπουλο, στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Ορατό το ενδεχόμενο παραγραφής των εγκλημάτων του Πάσσαρη

"

Μοιάζει αδυνατισμένος, είναι δίπλα σε ιερείς, εξομολογείται στο εκκλησάκι της φυλακής, διαβάζει ιερά βιβλία, προσεύχεται κάτω από το πετραχήλι και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες,πριν λίγο καιρό έκανε και μνημόσυνο για τους τέσσερις άνδρες που δολοφόνησε. Όμως δεν σταματά εκεί.

"
"

Διαβάζει ποίηση, αθλείται και πρόσφατα κέρδισε διαγωνισμό ποίησης και ζωγραφικής!

"

Οι Ρουμανικές Αρχές,τον έχουν μεταφέρει πλέον στη γενική πτέρυγα των φυλακών, σημάδι πως ίσως είναι πολύ κοντά στο να δεχθούν το αίτημα προσωρινής έκδοσής του στην Ελλάδα.