Πυροβολισμοί σε χωριό της Μεσσηνίας

 
Πυροβολισμοί σε χωριό της Μεσσηνίας

Ενημερώθηκε: 24/02/18 - 19:55

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βγαλμένο από ταινία βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην κοινότητα Άρι της Μεσσηνίας, όταν είδαν έναν 34χρονο κτηνοτρόφο και τρεις τσιγγάνους από καταυλισμό, δύο από τους οποίους είναι αδέλφια, να ανταλάσουν πυροβολισμούς το πρωί της προηγούμενης Κυριακής.

Ο κτηνοτρόφος πήγε να φροντίσει τα πρόβατά του το πρωί της περασμένης Κυριακής και είδε δίπλα στο στάβλο του ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν τρεις τσιγγάνοι. Φοβούμενος ότι θα έκλεβαν τα ζώα του, τους ζήτησε να φύγουν, όπως και έκαναν. Όμως, επέστρεψαν οπλισμένοι και άρχισαν να πυροβολούν με μια καραμπίνα εναντίον του 34χρονου, που απάντησε στα πυρά τραυματίζοντας επιπόλαια έναν από αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πιστολίδι στη Μόρια: Κτηνοτρόφοι άνοιξαν πυρ εναντίον μεταναστών

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας άσκησε σε όλους δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που είναι βαρύτερη για τον 34χρονο επειδή είναι κατά συρροή. Και οι τέσσερις απολογήθηκαν στον ανακριτή την περασμένη Πέμπτη και αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.