Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (06/03) το έπαθλο;

 
Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (06/03) το έπαθλο;

Ενημερώθηκε: 06/03/18 - 12:29

Survivor: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Διάσημοι

Μαχητές

και θα μπουν στον στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το έπαθλο που θα είναι πιθανότατα η επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Διάσημοι

Μαχητές

Την Δευτέρα παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση. Κόκκινοι και μπλε έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για το έπαθλο που ήταν παστέλι και τελικά οιήταν οι νικητές. Οι για ακόμη μια φορά ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη και κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ως losers.

Survivor

Κατερίνα Δαλάκα

Εν συνεχεία προβλήθηκε το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του επεισοδίου που ήταν το εθνικό πρωτάθλημα του ανάμεσα στην Τουρκική, την Ρουμανική και την Ελληνική ομάδα. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι δυο καλύτεροι παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού. Από τους άνδρες ο Ηλίας Γκότσης και από τις γυναίκες η . Ο παίκτης των Μαχητών κατάφερε να πάρει τρεις νίκες και να έρθει τρίτος στην κατάταξη, ενώ την ίδια θέση πήρε και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη.

Μαχητές

Σήμερα οι δυο ομάδες θα δώσουν την μάχη για το έπαθλο, αφού οι θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς, ενώ οι Διάσημοι θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες. Ποιος άραγε θα κερδίσει; Υπομονή μέχρι το βράδυ. Αν προκύψουν διαρροές (spoiler) για το σημερινό αγώνισμα θα σας ενημερώσουμε άμεσα.