Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (06/03) το έπαθλο

 
Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (06/03) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 06/03/18 - 13:13

Survivor spoiler: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο πιθανότατα την επικοινωνία.

Διάσημοι

Μαχητές

αγωνίσματα επάθλου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και θέλουν τη νίκη ο καθένας για ξεχωριστούς λόγους. Οι Διάσημοι έχουν πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και κερδίζουν του αντιπάλους τους σε όλα σχεδόν τα , με αποτέλεσμα να γεμίσουν συνεχώς τα στομάχια τους με διάφορα καλούδια και να παίρνουν την απαραίτητη ενέργεια για την δύσκολη συνέχεια. Έτσι και σήμερα θέλουν να πάρουν άλλη μια νίκη και να αφήσουν τους «μπλε» ξανά στα κρύα του λουτρού ρίχνοντας κι άλλο την ψυχολογία τους.

Μαχητές

έπαθλα

Οι από την άλλη έχουν χάσει όλα τα μεγάλα .Οι ήττες τους μάλιστα είναι επίπονες αφού χάνουν συνεχώς στο νήμα και για λίγο δεν απολαμβάνουν τα έπαθλα. Εξάλλου το ίδιο έγινε και στο επεισόδιο της Δευτέρας αφού ξανά έχασαν με σκορ 10-9. Αν συνεχίσουν τις ήττες κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ως losers, ενώ πλέον η νίκη είναι επιτακτική αφού πλησιάζει το πιο κρίσιμο αγώνισμα αυτό της ασυλίας.

έπαθλο

Survivor

Μαχητές

Διάσημοι

Πάμε τώρα στο κρίσιμο ζήτημα που δεν είναι άλλο από το ποιος κερδίζει σήμερα το του . Σύμφωνα με πρόωρες διαρροές (spoiler) δεν μπορούμε ακόμη να αναφέρουμε με σιγουριά την ομάδα που κερδίζει, αλλά φαίνεται οι να έχουν πιο εύκολο έργο και οι να δυσκολεύονται πάρα μα πάρα πολύ. Για κάτι πιο σίγουρο θα επανέλθουμε με νέα διαρροή (spoiler) αργότερα.