Η σοκαριστική κατάθεση-ομολογία του 52χρονου που κατέσφαξε τη σύντροφό του στη Σταμάτα

 
Η σοκαριστική κατάθεση-ομολογία του 52χρονου που κατέσφαξε τη σύντροφό του στη Σταμάτα

Ενημερώθηκε: 16/03/18 - 16:39

Η αγριότητα του χθεσινού εγκλήματος στη Σταμάτα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με το δράστη να καταθέτει σήμερα (15/3) για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Διαβάστε τι ομολόγησε για το φρικιαστικό περιστατικό.

ψαλίδι

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος κατακρεούργησε την επί χρόνια σύντροφό του με ένα και, αμέσως, κάλεσε την αστυνομία λέγοντας στις Αρχές πως έσφαξε το Σατανά!

«Ήπιαμε ό,τι υπήρχε στο σπίτι: χασίς, αλκοόλ, χάπια, ναρκωτικά. Για κάποια αφορμή που δε θυμάμαι, μάλλον ασήμαντη, αρχίσαμε να τσακωνόμαστε, κάτι που γινόταν συχνά τον τελευταίο καιρό. Εκείνη σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην τουαλέτα. Κάποια στιγμή την άκουσα να με βρίζει, μπήκα στο μπάνιο και αρχικά άρχισα να τη χτυπάω με τα χέρια. Αντιστάθηκε και συνέχισε να με βρίζει και τότε πήρα ένα ψαλίδι κι άρχισα να τη χαρακώνω. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τότε με το μαχαίρι κατάφερα τα θανατηφόρα χτυπήματα».

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον άκουσαν έκπληκτοι να τους καλεί στις 7 το πρωί λέγοντάς τους: «Ελάτε στην οδό Αγίου Φανουρίου, έσφαξα τον διάβολο»! Αμέσως κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και έσπευσαν στη διεύθυνση που τους είχε δώσει. Ο 52χρονος τους περίμενε στην αυλή και μόλις τους είδε άνοιξε την αυλόπορτα, επαναλαμβάνοντας:

«Ελάτε μέσα. Εσφαξα τον Σατανά μέσα στην μπανιέρα! Πηγαίνετε εκεί, θα τον βρείτε»!

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν στο λουτρό ήταν ανατριχιαστικό. Μέσα στην μπανιέρα κειτόταν σε μια λίμνη αίματος το κατακρεουργημένο πτώμα της συντρόφου του 52χρονου, ο οποίος την είχε κατασφάξει. Μάλιστα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η άτυχη 40χρονη γυναίκα είχε δεχθεί περισσότερα από 30 χτυπήματα στον θώρακα, στο κεφάλι και στον λαιμό, ενώ και στα χέρια της φέρει δεκάδες αμυντικά τραύματα, στην προσπάθειά της να προστατευτεί από τη δολοφονική μανία του ερωτικού συντρόφου της!

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί, το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες στη μονοκατοικία όπου συζούσε τα τελευταία επτά χρόνια και οι φωνές τους ακούγονταν σε ολόκληρη τη γειτονιά. Όλα δείχνουν ότι τόσο ο 52χρονος όσο και η άτυχη γυναίκα (που δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη) βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και είχαν μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας, καθώς και οι δύο ήταν χρόνιοι χρήστες ηρωίνης.

Παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που πυροδότησε την αποτρόπαια μανία του 52χρονου, με αποτέλεσμα να αρπάξει το ψαλίδι, να πάει στην τουαλέτα όπου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή η σύντροφός του και να της καταφέρει πάνω από 30 χτυπήματα με το ψαλίδι.

Ο δολοφόνος, που οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα, ήταν σε πλήρη σύγχυση, παραληρούσε υπό την επήρεια των ουσιών και οι αστυνομικοί αδυνατούσαν να συνεννοηθούν μαζί του.

Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς άρχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Αθηνών, όπου τις επόμενες μέρες ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει την απαραίτητη νεκροτομή.