Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (19/03) το Ελλάδα - Τουρκία;

 
Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (19/03) το Ελλάδα - Τουρκία;

Ενημερώθηκε: 19/03/18 - 12:21

Survivor: Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα στο reality επιβίωσης αφού το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη μάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

αγώνισμα του επάθλου

Διάσημοι κ

Μαχητές

survivor

Στο χθεσινό των ανδρών ο δεύτερος παρουσιαστής του reality, Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε ότι σήμερα οι αι οι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Τούρκων. Να σας υπενθυμίσουμε ότι φέτος στο τουρκικό λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι παίκτες των προηγουμένων σεζόν με αποτέλεσμα ο Ατσούν Ιλιτζαλί να έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο. Ενδεικτικό της δυναμικής είναι ότι συμμετέχει ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Ουμίτ Καράν, καθώς και άλλος παίκτης που έχει κερδίσει το παιχνίδι στην γειτονική χώρα δυο φορές.

Τουρκία

Κατερίνα Δαλάκα

Σάκης Τανιμανίδης

Στην προηγούμενη μάχη της Ελλάδας με την και την Ρουμανία οι Έλληνες παίκτες είχαν έρθει τελευταίοι στην κατάταξη με τον Ηλία Γκότση να χάνει πετυχαίνοντας λίγες νίκες, ενώ από πλευράς γυναικών η δεν κατόρθωσε να κερδίσει ούτε μια φορά. Όπως ανακοίνωσε όμως οτο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ακυρώθηκε, αφού δεν ήταν δυνατό να προβάλλεται παράλληλα και στις τρεις χώρες. Συνέπεια αυτού ήταν να έχουμε μόνο ελληνοτουρκικές μάχες που θα ξεκινήσουν από σήμερα.

Ποιος θα κερδίσει άραγε σήμερα; Θα καταφέρουν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας να πάρουν την νίκη απέναντι στους πανίσχυρους Τούρκους ή μήπως οι ALL STAR των τουρκικών survivor θα πάρουν μια άνετη νίκη; Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Για κάθε ενδεχόμενη διαρροή (spoiler) ίσως προκύψει θα σας ενημερώσουμε άμεσα.