Σκάνδαλο Novartis: Στον αέρα η Προανακριτική: Απειλεί με αποχώρηση η ΔΗΣΥ

 
Σκάνδαλο Novartis: Πλέον και η ΔΗΣΥ διαμηνύει ότι θα αποχωρήσει από την διαδικασία

Ενημερώθηκε: 20/03/18 - 17:52

Σκάνδαλο Novartis: Κι ενώ ήδη έχει αποχωρήσει το ΚΚΕ από την Προανακριτική και η ΝΔ αφήνει τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά τη συμμετοχή της, πλέον και η ΔΗΣΥ δια του εισηγητή της Θεόδωρου Παπαθεοδώρου διαμηνύει ότι θα αποχωρήσει από την διαδικασία που έχει οριστεί για σήμερα (20/03).

πρώην αντιπροέδρου της Novartis Ελλάς Κωνσταντίνου Φρουζή

Για να παραμείνει στην διαδικασία η Δημοκρατική Συμπαράταξη, σύμφωνα με τον κ. Παπαθεοδώρου, είναι η αποδοχή εκ μέρους της πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και του προεδρείου της πρότασης του κόμματος και σύσσωμης της αντιπολίτευσης για κλήτευση προς ακρόαση του, του νυν Δ.Σ. της εταιρίας και φυσικά των μαρτύρων της υπόθεσης συμπεριλαμβανομένων των προστατευόμενων.

«Εάν η πλειοψηφία συνεχίσει την παρελκυστική τακτική της δήθεν ψηλάφησης της αρμοδιότητάς της ή προσπαθήσει να σπρώξει τον προγραμματισμό μετά το Πάσχα εμείς θα αποχωρήσουμε. Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε τις πρακτικές σκιών», τόνισε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ

Έτσι, αν στη σημερινή συνεδρίαση δεν ληφθεί απόφαση ,η οποία να περιλαμβάνει την κλήση μαρτύρων έναντι των 10 πολιτικών προσώπων που αναφέρονται στη δικογραφία, η ΔΗΣΥ παραμένει έτοιμη προς αποχώρηση.