Πάσχα 2018: Ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή

 
Πάσχα 2018: Ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή

Ενημερώθηκε: 04/04/18 - 14:37

Πάσχα 2018: Μια καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας θα γιορτάσουν οι Έλληνες το Πάσχα με το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία.

Ας δούμε όμως τον καιρό όλων των ημερών.

Το υπόλοιπο τηςΜεγάλης Τετάρτης και την Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που σε πολλές περιοχές της ώρας θα φτάσουν και τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ήπιοι με αποτέλεσμα να ευνοείται η έξοδος των εκδρομέων.

Μεγάλη Παρασκευή

Την σύμφωνα με τους μετεωρολόγους το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει και θα σημειωθούν βροχές και πιθανότατα καταιγίδες στο Ιόνιο, καθώς και στην ηπειρωτική χώρα. Οι Κυκλάδες η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα δεν θα επηρεαστούν από την πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού. Στην Αττική θα βρέξει και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση με την περιφορά των επιταφίων να γίνεται πιθανότατα υπό βροχή.

Μεγάλο Σάββατο

Το ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με τις βροχές να σημειώνονται στις νότιες περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει λίγο ακόμη.

Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο και τις βροχές να περιορίζονται μόνο στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι καλός με τον ήλιο να συνδράμει στο έργο των επίδοξων ψηστών.