Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολιάζει και καυτηριάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολιάζει και καυτηριάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 30/06/16 - 09:42

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή ΦΜLive για τις...αποκαλύψεις της Νωαίνα και του Ιαν στη διάρκεια του X-Factor της Τρίτης. Η 28χρονη κατέβασε το παντελόνι της και έδειξε στην κάμερα και στον κόσμο τα οπίσθιά της για να ακολουθήσει ο Ιαν που απλώς κατέβασε το παντελόνι του.

«Θες να κάνουμε τέτοια συζήτηση εδώ; Δεν θα ήθελα να την κάνω. Ήταν σοκαριστικό και για εμένα. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι είχα μαζί την κόρη μου που είναι 10 χρονών και την παίρνω μαζί γιατί της αρέσει, η οποία σοκαρίστηκε. Αυτό με απασχολεί εμένα. Εκείνη την ώρα; 9.30 ώρα.»

«Για εμένα πέρασαν το όριο και τα δύο παιδιά. Είναι εκτός ορίων. Να είσαι καλλιτέχνης. Κάνε το στην σκηνή όπως το κάνει η Lady Gaga, όπως το κάνει η Madonna. Αυτή η ταμπέλα που βάζουν στον εαυτό τους τύπου «είμαι ροκ, και στο ροκ κάνω ό,τι θέλω»...

«Εκείνο που με πειράζει περισσότερο στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί είναι πολύ καλό το κορίτσι αυτό, έχει πολύ καλή φωνή, έχει σπουδές – έκανε θέατρο, έκανε σκηνοθεσία, γράφει μόνη της – δεν μπορείς να έρχεσαι σε ένα τέτοιο show, σου έχει δείξει η παραγωγή από την αρχή ότι δεν θέλει αυτού του είδους τα πράγματα. Από θέση το έκανε αυτό ο ΣΚΑΪ και εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Ότι ξέρεις και σε αυτό το κομμάτι δεν θα θυμίζουμε τα παλαιότερα. Δεν θα έχουμε τους ανθρώπους που μπορεί να έχουν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Έ δεν θα το λύσουμε εμείς το πρόβλημα εκεί, ούτε θα βρίζουμε κανέναν. Κρατήσαμε λοιπόν χαμηλά. Υπήρχαν άτομα με θεματάκια, αλλά δεν περάσαν από θέση της παραγωγής και αυτό είναι υπέρ τους.

Όταν έρχεται ένα κορίτσι και φοράει ένα μουστάκι και σου λέει από την πρώτη μέρα «ξέρεις έχασα τον πατέρα μου πριν από μερικούς μήνες και το φοράω για να τον θυμάμαι, αν πάμε λίγο forward και δούμε τον ποπό της με το μουστάκι εδώ πάνω... εγώ θα σχολιάσω;»

Δείτε το βίντεο: