Νεκρό βρέφος Νέα Σμύρνη:Το άφησαν να πεθάνει από το κρύο!

 
Σοκάρει ο ιατροδικαστής με τις αποκαλύψεις τους καθώς το μωράκι ήταν ζωντανό και εκ πρώτης όψης ο θάνατός του προήλθε από το κρύο-Πού βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 23/04/18 - 20:24

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε πεταμένο σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη!

Πλέον μετά την πρώτη νεκροψία που διενεργήθηκε ο ιατροδικαστής σοκάρει με τις αποκαλύψεις τους καθώς το μωράκι ήταν ζωντανό και εκ πρώτης όψης ο θάνατός του προήλθε από το κρύο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, αλλά παρόλα αυτά μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, η ακριβής αιτία του θανάτου του παραμένει απροσδιόριστη.

Δεν πάει όμως να πληγώνει απίστευτα το γεγονός ότι το βρέφος αφέθηκε λίγο αφότου ήλθε στη ζωή και έμεινε στο κρύο για τουλάχιστον 12 ώρες με αποτέλεσμα να μην αντέξει, εφόσον με το που γεννηθούν τα μωρά ως γνωστόν, χρειάζονται σταθερή και σχετικά ζεστή θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Νεκρό βρέφος Νέα Σμύρνη: Οι τελευταίες εξελίξεις-Εδώ το εντόπισε γειτόνισσα...

Οι έρευνες των αστυνομικών

Πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν και την ευρύτερη γειτονία, αφού δεν φαίνεται δράστης και μητέρα να διαμένουν στην επίμαχη πολυκατοικία της οδού Πριγκηποννήσων 5, και έτσι κοιτάζουν και σε άλλες πολυκατοικίες.

Ήδη έχουν ολοκληρώσει τις καταθέσεις από όλους όσους μένουν στην πολυκατοικία της οδού Πριγκιπονήσσων, ενώ εξετάζονται και οι όποιες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να «ανιχνευθούν» ύποπτες κινήσεις.

Το χρονικό

Το βρέφος εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της, ως έναν σορό που της κίνησε την περιέργεια.Όταν κατέβηκε βίωσε την φρίκη αφού βρήκε το άψυχο κορμάκι του μέσα σε μία ροζ τσάντα πάνω σε ένα δίχτυ μεταξύ της του ακάλυπτου και του ισογείου της πολυκατοικίας!

Δείτε το σημείο που εντοπίστηκε το κορμάκι του...

"

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Βρήκαν νεκρό βρέφος σε ακάλυπτο!

Οι αστυνομικοί μετά και τις πρώτες καταθέσεις, έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ της μητέρας η οποία τελικά είχε σχέση με την γειτονιά, αλλά έχει εξαφανιστεί.