Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (24/04) το αγώνισμα

 
Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (24/04) το αγώνισμα

Ενημερώθηκε: 24/04/18 - 22:00

Survivor: Ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου που κρίνει πολλά βλέπουμε σήμερα το βράδυ λίγο πριν από το πάρτυ της Ένωσης των δύο ομάδων.

Διάσημοι

Μαχητές

και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας και να πάρουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών.

Μαχητών

Οι παίκτες των πιστεύουν ότι η κατάσταση στην ομάδα έχει φτιάξει και ότι βρίσκονται κοντά στην μεγάλη επιστροφή και φυσικά μια ενδεχόμενη νίκη θα ανεβάσει την ψυχολογία τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Survivor: Τι θα κάνουν ο Χρανιώτης και ο Ιωαννίδης στον Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Διάσημοι

Survivor

Οι από την άλλη έχουν ρεκόρ στα αγωνίσματα του τον τελευταίο καιρό και έχουν κερδίσει όλα τα μεγάλα έπαθλα με αποτέλεσμα να νιώθουν «ασφαλής» και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για την εξέλιξη του σημερινού αγωνίσματος αν δεν προσέξουν...

Σύμφωνα με τα spoilers σήμερα (24/04) οι Μαχητές θα κάνουν την ανατροπή και τα καταφέρουν να κερδίσουν τους Διάσημους και μάλιστα με ένα σαρωτικό σκορ... 10-2.

Προσοχή: Οι διαρροές (spoiler) είναι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο ιντερνετ και καθώς δεν είναι πλήρως επιβεβαιωένεςμ είναι αρκετά πιθανό να αλλάξουν!