Νέο προκλητικό σόου Ερντογάν από τη Σμύρνη: Οι Έλληνες την έκαψαν

 
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φρόντισε μέσα από μια πόλη που βάφτηκε με ξεριζωμό και αίμα να στάξει δηλητήριο για τους Έλληνες και να διαστρεβλώσει την αμείλικτη ιστορία

Ενημερώθηκε: 28/04/18 - 21:48

Νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας από τον Ερντογάν και μάλιστα μέσα από την πονεμένη Σμύρνη.

Ξεκινώντας ουσιαστικά επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φρόντισε μέσα από μια πόλη που βάφτηκε με ξεριζωμό και αίμα να στάξει δηλητήριο για τους Έλληνες και να διαστρεβλώσει την αμείλικτη ιστορία.

Ερντογάν

Έτσι, μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο αναφέρθηκε στην καταστροφή της πόλης. Στην καταστροφή της Σμύρνης. Και κατηγόρησε τους Έλληνες πως την έκαψαν!

«Το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τους Έλληνες στρατιώτες που έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν. Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα τα έκαναν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή», είπε ο Ερντογάν όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

εκλογές

Δεν είναι η πρώτη πρόκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας. Και όπως φαίνεται θα πει και άλλα τραγικά μέχρι να φτάσουμε στις .

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη!

Οι δηλώσεις αυτές του Τούρκου Προέδρου προσβάλουν βάναυσα, όχι μόνο την ιστορική αλήθεια, αλλά και τα χιλιάδες θύματα της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους.