Νέα τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη : Έπεσε στο κενό για μια σέλφι!

 
Δυστυχώς συνεχίζονται τα τραγικά περιστατικά με φονικές σέλφι, στην σκιά του θανάτου του 16χρονου στο Κερατσίνι-Σε κρίσιμη κατάσταση μια 25χρονη στην Αλεξανδρούπολη

Ενημερώθηκε: 04/05/18 - 07:37

Δεν έχει περάσει παρά λίγος καιρός από τον θάνατο του 16χρονου που έπεσε από βράχο στο άλσος Ανδρέα Παπανδρέου στην προσπάθειά του να βγάλει selfie φωτογραφία και δυστυχώς ακόμα ένα τραγικό αντίστοιχο συμβάν μας έρχεται από την Αλεξανδρούπολη.

Θύμα αυτή τη φορά νεαρή 25χρονη γυναίκα που ήθελε να βγάλει εντυπωσιακή selfie σε παραλία της Αλεξανδρούπολης στην περιοχή "Κόκκινα Βράχια" και κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων...

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ύπήρξε άμεση και η γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε σοβαρή κατάσταση, αλλά ώρα με την ώρα η κατάστασή της καλυτερεύει σταδιακά.

Ο θάνατος του 16χρονου στο Κερατσίνι 
 

Και φυσικά κανείς δεν έχει ξεχάσει, όπως είπαμε, το περιστατικό με τον 16χρονο που μαζί με τους φίλους του, είχε πάει στο πάρκο και έχασε την ισορροπία του ευρισκόμενος στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων.

16χρονος

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.