Παναθηναϊκός: Εποχή... Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη!

 
Παναθηναϊκός: Εποχή... Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη!

Ενημερώθηκε: 08/06/18 - 22:43

Είναι πλέον οριστικό! Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. βρίσκεται στα χέρια του Δημήτρη Γιαννκόπουλου με τον ισχυρό άνδρα της "πράσινης" ΚΑΕ, να θέλει να επαναφέρει τα τμήματα στην κορυφή!

Στην εκλογική διαδικασία που διενεργήθηκε απόψε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», υπήρχε κανονικά απαρτία και έτσι ο δρόμος για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ ήταν διάπλατα ανοιχτός.

Αυτό ήταν και ένα από τα στοιχήματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς είχε ζητήσει απαρτία, όπερ και εγένετο, μόλις για δεύτερη φορά σε ΓΣ του Ερασιτέχνη.

Παρών ήταν φυσικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο θείος του, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Μάνος Παπαδόπουλος, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος, Τάκης Τριαντόπουλος. Ωστόσο, στο κλειστό βρέθηκαν και οι Τάκης Οικονομόπουλος, Σωτήρης Πανταλέων που ήταν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα σε σταυρούς θα ανακοινωθούν επίσημα αύριο (9/6).

Στην ομιλία του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έστειλε το δικό του, μήνυμα, ενώ δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει σε αποπληρωμή των χρεών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προς το Δημόσιο την προσεχή Δευτέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από το 2012 μου ζήτησαν να αναλάβω. Ήξερα ότι η θέση μου είναι στην κερκίδα, αλλά τώρα, γυρνώντας πίσω, βλέπω επιτυχίες. Βλέπω τώρα την κατρακύλα του Ερασιτέχνη και ζήτησα την άδεια από τον θείο και τον πατέρα μου να αναλάβω. Μου είπαν "προχώρα" και είμαι εδώ σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση

Πρώτος στόχος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση που έχουμε να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Υπάρχουν διοικήσεις, που έχουν υπογράψει συμβάσεις, που δεν είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού. Ένα θα σας πω: ο Ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ το γήπεδο για 50.000 ευρώ. Θα πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου, για να συνεχίσουν να υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Εμένα με νοιάζει όλοι οι Παναθηναϊκοί να στεγάζονται στο ίδιο μέρος. Στόχος της πρώτης χρονιάς είναι να επιστρέψουμε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω να εξοφλήσω όλα τα χρήματα προς το δημόσιο.

Για το Athens Alive: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει κοινή στέγη όλα τα αθλήματα. Έχει αποδειχθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής ότι δεν υπάρχει το μοντέλο του ενός, να συντηρεί όλα τα αθλήματα και να πηγαίνουν καλά. Μόνο κάποιοι Σαουδάραβες, οι οποίοι κάνουν βρώμικες δουλειές και βγάζουν λεφτά με μη νόμιμους τρόπους. Κάτι τέτοιο στον Παναθηναϊκό δεν υφίσταται. Αρά θα πρέπει να υπάρχει μια κοινή στέγη για όλα τα αθλήματα και να είναι η Παναθηναϊκή στέγη αυτή. Αυτό θα κάνει το σύλλογο αυτοχρηματοδοτούμενο για να μην έχει ανάγκη κανένα πρόσωπο. Το όνειρο είναι ένας ενιαίος Παναθηναϊκός και αν γινόταν κάτω από μια διοίκηση. Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες».

Για τις επαφές με τον Τσίπρα: «Διάφορες συναντήσεις έγιναν και γίνονται δεν πρέπει να βγαίνουν στην δημοσιότητα όταν υπάρχει κάτι σημαντικό θα σας γίνει γνωστό».

Για τον συντελεστή δόμησης: «Έχουμε ξεκινήσει όλες τις επαφές προκειμένου να δει η Κυβέρνηση μέχρι που μπορεί να φτάσει ο συντελεστής δόμησης. Πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».

Για τη νίκη στο μπάσκετ και το ματς της Κυριακής: «Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και σαν μονάδες αλλά και σαν ομάδα Χθες είχαμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας και την ψυχική δύναμη μπήκαμε κερδίσαμε αν και στο τέλος καρδιοχτυπήσαμε αλλά παίξαμε καλά, κερδίσαμε και πιστεύω ότι σε κάθε επόμενο αγώνα θα παίζουμε καλύτερα».

Για τα χρέη του Ερασιτέχνη: «Αυτό είναι ένα ερωτηματικό. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι είναι στα 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ».