Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (19/06) το έπαθλο

 
Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (19/06) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 19/06/18 - 10:37

Survivor: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Μαχητές

Διάσημοι και θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν απαιτητικό στίβο με έναν δύσκολο στόχο αν θέλουν να πάρουν τη νίκη και το έπαθλο.

Μαχητές

Γιάννη Τσίλη

Πάμε να δούμε λίγο τα πράγματα αναλυτικά. Στο επεισόδιο της Δευτέρας παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα για το έπαθλο εμπειρίας. Οι μετά από μια σκληρή μάχη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-7, ενώ η κόντρα του με τον Νικόλα Αγόρου μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Οι δυο παίκτες κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο σχετικά με το ποιος έσπρωξε ποιον στο μεταξύ τους ματσάρισμα. Θέμα που συζητήθηκε πολύ, τόσο στον χώρο του αγωνίσματος, όσο και στις παραλίες.

Survivor

Στο σημερινό αγώνισμα του οι Μαχητές πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις τελευταίες νίκες που έχουν πάρει. Το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος και ξέρουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξουν στα σχοινιά τους αντιπάλους τους. Μια νίκη σήμερα θα τους βάλει σε πλεονεκτική θέση ενόψει της δύσκολης συνέχειας μέχρι τον τελικό.

Διάσημοι

Survivor

Οι από την άλλη θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη για πάρουν τη ρεβάνς μετά την χθεσινή ήττα. Δεν θέλουν να μείνουν πίσω σε μις τόσο κρίσιμη περίοδο, ενώ αναζητούν κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία τους πριν τον κρίσιμο αγώνα ασυλίας της Πέμπτης. Σήμερα σίγουρα θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και το έπαθλο του .

Ποιος λοιπόν θα κερδίσει σήμερα; Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε τις διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν για την ομάδα που κερδίζει σήμερα.