Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

 
Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ενημερώθηκε: 03/07/18 - 16:27

Βγήκε σήμερα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Την αποφυλάκισή του αποφάσισε το πενταμελές Εφετείο Αναστολών κάνοντας δεκτή την αίτηση που κατέθεσε.

Οι δικηγόροι του 83χρονου Άκη Τσοχατζόπουλου Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν στο δικαστήριο τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Έτσι ο Άκης Τσοχατζόπουλος πρόκειται να παραμείνει εκτός φυλακής μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης που έχει καταθέσει μέσω των συνηγόρων στον Άρειο Πάγο αναφορικά με την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

«Πάω στο σπίτι μου φυσικά. Με περιμένουν η γυναίκα μου και ο γιος μου. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στην γυναίκα μου. Όλο το διάστημα παρά την εγκατάλειψη στην οποία βρέθηκε από όλους, γνωστούς, φίλους και μη το πάλεψε και εξασφάλισε το καλύτερο αποτέλεσμα και γι’ αυτό βιάζομαι να πάω σπίτι μου και να την ευχαριστήσω. Είμαι υπο διωγμό από το 2010. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη ξεκίνησε τον διωγμό εναντίον μου. Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπισθεί αλλά οι υψηλού βαθμού αναπηρίες δεν είναι για να μένω στην φυλακή. Η επίσκεψη στους γιατρούς θα είναι μόνιμη κατάσταση. Πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου», είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.