Αυτοί είναι οι πέντε ληστές που προσποιούνταν τους ενοικιαστές

 
Αυτοί είναι οι πέντε ληστές που προσποιούνταν τους ενοικιαστές ή τεχνικούς υπαλλήλους παροχής ενέργειας

Ενημερώθηκε: 20/07/18 - 20:09

Δόθηκαν εδώ και μερικές ώρες στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, που είχαν καταληστέψει σπιτονοικοκύρηδες με την μέθοδο της απασχόλησης.

Τα μέλη της σπείρας προσποιούνταν τους υποψήφιους ενοικιαστές και σε άλλες περιπτώσεις τους υπαλλήλους-διαφημιστές εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.Με αυτόν τον τρόπο έβαζαν στόχο διαμερίσματα πολυκατοικιών και όταν το θύμα άνοιγε ανυποψίαστο, κάποιοι εκ των δραστών τους απασχολούσαν και την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι τρύπωναν στο σπίτι και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και κοσμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομικοί

Ήδη οι έχουν εξιχνιάσει τρεις περιπτώσεις κλοπών στο Χαλάνδρι, ενώ εκτιμάται ότι τα κρούσματα είναι περισσότερα και σε άλλες περιοχές

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1) ΣΑΜΠΑΝΗ Σπυρίδωνα του Βασιλείου και της Ανδριανής, γεννηθέντα την 6-3-1988 στην Αθήνα

"

2) ΣΑΪΝΗ Χρήστο του Ελευθερίου και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 10-5-1980 στην Αθήνα

"

3) ΛΙΑΤΙΦΗ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 1-5-1991 στην Αθήνα

"

4) ΣΟΥΡΑ Βασιλική του Στυλιανού και της Δήμητρας, γεννηθείσα την 7-3-1999

"

5) ΣΑΜΠΑΝΗ Ιωάννη του Βασιλείου και της Ανδριανής, γεννηθέντα την 3-8-1984 στην Αθήνα

"

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 19-12-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος και ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6816317 και 210-6899793 του Τμήματος Ασφάλειας Χαλανδρίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.